Super League: Βασικοί οι Κοϊτά και Πινέδα | Οι ενδεκάδες του ΑΕΚ - ΟΦΗ

Super League: Δείτε τις επιλογές των Ματίας Αλμέιδα και Τραϊανού Δέλλα, ενόψει του ΑΕΚ – ΟΦΗ, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ, μετά τον αποκλεισμό – σοκ από τη Νόα, καλείται να βγάλει αντίδραση και να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Οι «κιτρινόμαυροι» υποδέχονται τον ΟΦΗ στην άδεια «OPAP Arena», για την πρώτη αγωνιστική της Super League. Ο Ματίας Αλμέιδα επέλεξε για πρώτη φορά την τρέχουσα σεζόν να ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα τον Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Στην ενδεκάδα βρίσκονται επίσης οι Πινέδα, Λιούμπισιτς.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στρακόσα, Πήλιος, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Άμραμπατ, Κοϊτά, Λιούμπιτσιτς, Γκαρσία, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Θεοχάρης, Μήτογλου, Οντουμπάτζο, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Λαμέλα, Τσούμπερ, Φερνάντες, Περέιρα.

Από την άλλη, ο Τραϊανός Δέλλας παρατάσσει την ομάδα του δίχως εκπλήξεις. Η ενδεκάδα του ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλο, Χατζηθεοδωρίδης, Καραχάλιος, Γκαγιέγος, Μπάκιτς, Νους, Ριέρα, Ισέκα.

Σχετικές ειδήσεις