Παναθηναϊκός: «Απαράδεκτο να αλλοιώνονται αποτελέσματα από την 1η αγωνιστική»

Με τη διαιτησία τα είχαν στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα απ’ τον Asteras Aktor – Ο λόγος του εκνευρισμού και η αποκάλυψη πως ο Σιδηρόπουλος ενημέρωσε για μη λειτουργία το VAR!

Παναθηναϊκός: «Απαράδεκτο να αλλοιώνονται αποτελέσματα από την 1η αγωνιστική»
INTIME SPORTS
1'

Έξω φρενών στον Παναθηναϊκό απ’ τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου και της υπόλοιπης διαιτητικής ομάδας στο ΟΑΚΑ. Οι «πράσινοι» μετά την ήττα απ’ τον Asteras Aktor έκαναν λόγο για γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει, για δύο λόγους: Πρώτα επειδή το φάουλ έχει εκτελεστεί σε λάθος θέση και από εκεί και πέρα επειδή υπάρχει παίκτης των φιλοξενούμενων που παρεμποδίζει το τείχος των παικτών του «τριφυλλιού», σε απόσταση πιο μικρή απ’ αυτή που προβλέπει ο κανονισμός.

Έτσι, αυτό που έλεγαν απ’ το «τριφύλλι» είναι πως πρόκειται για κάτι απαράδεκτο να αλλοιώνονται αγώνες απ’ την πρώτη μόλις αγωνιστική, ρίχνοντας την ευθύνη στους ορισμούς της ΕΠΟ.

Μάλιστα, αποκάλυπταν απ’ την ΠΑΕ του «τριφυλλιού» πως ο Σιδηρόπουλος αμέσως μετά το γκολ ενημέρωσε πως το VAR δε λειτουργούσε!

Χαρακτηριστικά στο «πράσινο» στρατόπεδο σχολίαζαν:

«Είναι απαράδεκτο να αλλοιώνονται από την πρώτη αγωνιστική τα αποτελέσματα των αγώνων πρωταθλήματος. Αυτό αποτελεί τεράστια ευθύνη της ΕΠΟ για τους περίεργους ορισμούς που έκανε, δείχνοντας και τι θα επακολουθήσει. Απόψε στο ΟΑΚΑ κατακυρώθηκε γκολ του αντιπάλου μας που θα έπρεπε, βάσει κανονισμού να ακυρωθεί και να δοθεί έμμεσο φάουλ υπέρ μας. Εν τω μεταξύ ο κ. Σιδηρόπουλος, διαιτητής που κατά το παρελθόν έχει αδικήσει τον Παναθηναϊκό, ειδοποίησε τις ομάδες αμέσως μετά το γκολ, ότι δεν λειτουργούσε το VAR…».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή