Παναθηναϊκός: Ο Ρομάνο επιμένει για Πελίστρι κι οι Πορτογάλοι για Ιωαννίδη στην Σπόρτινγκ

Παναθηναϊκός: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με νέα ανάρτησή του αναφέρει ότι η μεταγραφή του Φακούντο Πελίστρι θα ολοκληρωθεί εντός τις εβδομάδας, παρά τη διάψευση του «τριφυλλιού» για την περίπτωση του Ουρουγουανού.
EPA/Miguel Angel Molina

Ο Παναθηναϊκός είχε διαψεύσει το απόγευμα της Κυριακής (18/8) ότι ενδιαφέρεται για τον Φακούντο Πελίστρι.

Στην «πράσινη» ΠΑΕ υπογράμμιζαν ότι «δεν υπάρχει θέμα με τον Ουρουγουανό εξτρέμ», παρά τα όσα ανέφερε ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Το πρωί της Δευτέρας (19/8), ο Ρομάνο επέστρεψε και με νέο «τιτίβισμά» του αναφέρει ότι ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένα βήμα πριν τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα, σημειώνει ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας.

Την ίδια ώρα, η «A Bola» με νέο δημοσίευμά της υποστηρίζει ότι ο Φώτης Ιωαννίδης πιέζει τους «πράσινους» για να πάρει μεταγραφή στην Σπόρτινγκ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Πορτογαλία, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εντείνει την πίεση του για να μετακομίσει στην ομάδα της Λισαβόνας, όπου ευελπιστούν πως «η ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ιωαννίδη με τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Στη Σπόρτινγκ επιθυμούν να κλείσουν την υπόθεση απόκτησης επιθετικού, με τον 19χρονο Βραζιλιάνο, Βίκτορ Ρόκε της Μπαρτσελόνα να αποτελεί την εναλλακτική λύση.

Σχετικές ειδήσεις