ΑΕΚ: Η όμορφη αφιέρωση του MVP Πήλιου στη μητέρα του – «Είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει»

ΑΕΚ: Ο Σταύρος Πήλιος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη επί του ΟΦΗ κι οι φίλοι της «Ένωσης» τον ανέδειξαν MVP της αναμέτρησης - Το νεαρός μπακ αφιέρωσε το βραβείο στη μητέρα του.
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Νόα και ξεκίνησε με νίκη τη Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ, με τον Σταύρο Πήλιο να αποτελεί τον μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο νεαρός αριστερός μπακ ήταν εξαιρετικός κι έκανε σχεδόν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ.

Ο Πήλιος αναδείχθηκε MVP, μέσω της ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της κοινότητας της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Viber. Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του ΑΕΚ TV, αφιέρωσε το βραβείο στη μητέρα του «που είναι πάντα δίπλα μου και με στηρίζει». Επίσης, αναφέρθηκε στην πίστη που έχει στον εαυτό του και την ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Πήλιος: «Ήτανε σίγουρα ένα πολύ καλό παιχνίδι από την ομάδα. Θέλαμε να αντιδράσουμε μετά τον αποκλεισμό από τη Νόα και πιστεύω ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Το έλεγα ότι κάποια στιγμή θα πάρω και εγώ το βραβείο του MVP με τη δουλειά που κάνω. Το αφιερώνω στη μητέρα μου που είναι πάντα δίπλα μου και με έχει στηρίξει».

Σχετικές ειδήσεις