Super League: Ο Άρης θα τιμωρήσει τον «ανόητο» που έφερε την τιμωρία με «δια βίου απαγόρευση»

Super League: Ο Άρης εξέδωσε ανακοίνωση μετά την τιμωρία που του επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ, επειδή ένας οπαδός του πέταξε κάθισμα στον αγωνιστικό χώρο στην αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
INTIME SPORTS

Στους «κίτρινους» επιβλήθηκε τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που σημαίνει ότι το ματς με τον Asteras AKTOR θα γίνει δίχως την παρουσία κόσμου.

Η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οπόια αναφέρει ότι: «Εξαιτίας αυτού του ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδό μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι», ενώ υπογράμμιζει πώς «θα πράξει τα δέοντα για να εντοπιστεί και να του απαγορευτεί η δια βίου είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης

«Δυστυχώς ένας ανόητος φίλαθλος ήταν αρκετός για να επισκιάσει την καθ’ όλα άψογη και υποδειγματική παρουσία και συμπεριφορά των φιλάθλων μας στο Περιστέρι.

Εξαιτίας αυτού του ενός ανόητου, η πλειοψηφία των φιλάθλων μας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στο γήπεδό μας στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 3η Αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα πράξει τα δέοντα για να εντοπιστεί και να του απαγορευτεί η δια βίου είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης».

Σχετικές ειδήσεις