«Βόμβα» Πελίστρι: Κάνει δικό του τον διεθνή Ουρουγουανό ο Παναθηναϊκός με ποσά ρεκόρ

Μία απ’ τις σπουδαιότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ο Παναθηναϊκός, που σύμφωνα με τους Άγγλους συμφώνησε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Φακούντο Πελίστρι.

«Βόμβα» Πελίστρι: Κάνει δικό του τον διεθνή Ουρουγουανό ο Παναθηναϊκός με ποσά ρεκόρ
epa11442400 Uruguay midfielder Facundo Pellistri celebrates his goal during the first half of a CONMEBOL Copa America 2024 group C match against Bolivia, in East Rutherford, New Jersey, USA, 27 June 2024. EPA/JUSTIN LANE
2'

Το όνομα του Φακούντο Πελίστρι «παίζει» για τον Παναθηναϊκό εδώ και πολύ καιρό. Ο Ουρουγουανός που έχει εξαιρετική σχέση με τον Ντιέγκο Αλόνσο, το συζητούσε να έρθει στο «τριφύλλι» και τελικά πείστηκε. Το δύσκολο για την ολοκλήρωση μιας τόσο σημαντικής μεταγραφής ενός ποδοσφαιριστή διεθνούς με την Ουρουγουάη και στα 22 του χρόνια, ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι διαπραγματεύσεις με τους «κόκκινους διαβόλους» προχώρησαν, τις τελευταίες μέρες ο Φαμπρίσιο Ρομάνο έκανε λόγο για συμφωνία που πλησιάζει και πλέον οι Άγγλοι «έκλεισαν» το deal! Όπως τονίζεται στη χώρα της Γιουνάιτεντ, οι δύο ομάδες «έδωσαν τα χέρια» με ένα ποσό που φτάνει τα 11 εκατ. ευρώ και αποτελεί φυσικά ρεκόρ στην ιστορία του Παναθηναϊκού αν ισχύει.

Αρχικά η Μάντσεστερ δε συζητούσε οτιδήποτε λιγότερο από 8 εκατ. για το 50%, οπότε τα ποσά εκεί γύρω πρέπει να είναι. Το θέμα είναι πως οι «πράσινοι» είναι στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση μιας σπουδαίας μεταγραφής με τον διεθνή Ουρουγουανό που έπαιξε ως βασικός σε όλα τα ματς του πρόσφατου Copa America υπό τις οδηγίες του Μαρσέλο Μπιέλσα.

Μάλιστα, οι Άγγλοι αποκαλύπτουν πως το πρωί της Τρίτης ο Πελίστρι θα αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με απ’ ευθείας πτήση θα έρθει στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της τεράστιας μεταγραφής!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή