Ολυμπιακός: Αναχώρησαν για το ιστορικό «ραντεβού» οι Νέοι – Στη Βραζιλία κι ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ολυμπιακός: Η ομάδα Νέων των «ερυθρόλευκων» ξεκίνησε το ταξίδι για τη Βραζιλία, όπου το Σάββατο (24/8) θα αντιμετωπίσει τη Φλαμένγκο στον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20.
EUROKINISSI

Ραντεβού με την ιστορία έχουν οι Νέοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετά την κατάκτηση του Youth League στοχεύουν να γίνουν και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές!

Στην αποστολή βρίσκονται και παίκτες που οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, καθώς στη λίστα βρίσκονται οι Κωστούλας, Μπακούλας, Μουζακίτης, Παπακανέλλος και Κουτσίδης.

Στο πλευρό των Νέων θα βρίσκεται κι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα παρακολουθήσει από κοντά τον ιστορικό τελικό στο Μαρακανά.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μπότης, Κουρακλής, Έξαρχος, Κουτσόπουλος, Κουτσίδης, Αλαφάκης, Καρκατσάλης, Πλειώνης, Δάμα, Παναγάκος, Ρολάκης, Λιατσικούρας, Πλις, Μουζακίτης, Τουφάκης, Λίγδας, Λώλης, Μπακούλας, Πνευμονίδης, Κωστούλας, Παπακανέλλος, Τζάμαλης.

Η ώρα και το κανάλι

Ο τελικός του Διηπειρωτικού Κυπέλλου Κ20 είναι προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (24/8). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τόσο από τo CosmoteSport3HD, όσο κι από το MEGA.

Σχετικές ειδήσεις