Μεταγραφές, Super League: Ο Πανσερραϊκός πήρε δανεικό τον Φαρές από τη Λάτσιο

Μεταγραφές: Σπουδαία κίνηση από τον Πανσερραϊκό, ο οποίος απέκτησε με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο τον Μοχάμεντ Φαρές.
PANSERRAIKOS FC

Η ομάδα των Σερρών ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου αριστερού μπακ.

Στη συμφωνία του Πανσερραϊκού με τη Λάτσιο υπάρχει και οψιόν αγοράς του παίκτη, για τον οποίο η ομάδα της Ρώμης είχε δαπανήσει (το 2020) 8.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Σπαλ. Με τη φανέλα των «Λατσιάλι» μέτρησε 29 εμφανίσεις σε όλες της διοργανώσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανσερραϊκός

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Mohamed Salim Fares, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Lazio, με οψιόν αγοράς, σε μια σπουδαία συμφωνία για την ομάδα μας.

Ο Μοχάμεντ Σαλίμ Φαρές είναι γεννημένος στις 15/02/1996 στο Παρίσι, ωστόσο είναι Αλγερινής καταγωγής. Αγωνίζεται ως αριστερός Μπακ και έχει ύψος 1.83.

Από το 2020 ανήκει στην Λάτσιο, η οποία πλήρωσε 8.000.000€ στην Σπαλ για να τον αποκτήσει και με την ομάδα της Ρώμης έχει καταγράψει 29 συμμετοχές σε Serie A, Champions League και Κύπελλο, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε ως δανεικός σε Τζένοα, Τορίνο και πέρυσι στην Μπρέσια με την οποία είχε 20 συμμετοχές.

Ο Φαρές έχει περάσει όλη του την ποδοσφαιρική ζωή στην Ιταλία, καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από την Βερόνα με την οποία είχε 120 συμμετοχές και 16 γκολ σε 5 χρόνια και ακολούθησε η εκτόξευση του μέσω της Σπαλ, εκεί όπου έκανε 45 συμμετοχές και 3 γκολ, διαβατήριο για την μεταγραφή του.

Έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Αλγερίας, έχοντας 12 συμμετοχές, κατακτώντας το 2019 το Κοπα Άφρικα!

Ο Μοχάμεντ Σαλίμ Φαρές επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 93.

Καλώς ήρθες στην οικογένεια των λιονταριών».

Σχετικές ειδήσεις