AEK: Ο… σαραντάρης Λιβάι Γκαρσία και το πρώτο γκολ του Πήλιου – Τα εισιτήρια με Λαμία (video)

ΑΕΚ: Ξεχωριστής σημασίας ήταν η αναμέτρηση της πρεμιέρας στη Super League με αντίπαλο τον ΟΦΗ για τον Λιβάι Γκαρσία και τον Σταύρο Πήλιο - Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τη Λαμία.
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τη Νόα και ξεκίνησε με νίκη τη Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με τον ΟΦΗ, με τον Σταύρο Πήλιο να αποτελεί τον μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο νεαρός αριστερός μπακ ήταν εξαιρετικός κι έκανε σχεδόν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο, μετρώντας ένα γκολ και μια ασίστ.

Το τέρμα που πέτυχε ήταν και το πρώτο του τόσο με τη φανέλα της ΑΕΚ, όσο και στη Super League. Το σημείωσε στην 42η εμφάνιση του στη διοργώνση, όπου είχε 30 αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα και 11 την περασμένη σεζόν με την «Ένωση».

Ο Λιβάι Γκαρσία έφτασε τα 40 γκολ

Ο Λιβάι Γκαρσία ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο της άνετης επικράτησης και πέτυχε ένα σημαντικό επίτευγμα. Συγκεκριμένα, έγινε ο 24ος παίκτης της ΑΕΚ που φτάνει τα 40 τέρματα στη Super League κι έπιασε τον Βάλτερ Βάγκνερ στην πέμπτη θέση των ξένων σκόρερ της ομάδας, αφήνοντας πίσω του τον Σέρχιο Αραούχο (39). Περισσότερα έχουν μόνο οι Μπατίστα (66), Μπάγεβιτς (64), Μπλάνκο (55) και Σαβέφσκι (51).

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο «σαραντάρισε» στην 111η εμφάνιση του στο πρωτάθλημα. Άνοιξε λογαριασμό στα γκολ με την ΑΕΚ από το πρώτο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα, το οποίο ήταν στις 27 Σεπτεμβρίου 2020 (ΑΕΚ – Λαμία 3-0) κι έχει βρει δίχτυα απέναντι σε 14 ομάδες, με τη Λαμία να έχει δεχθεί έξι από εκείνον και τον Άρη να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με πέντε γκολ.

Δείτε στο παρακάτω video την παρακάμερα του αγώνα ΑΕΚ - ΟΦΗ

Ο πρώτος αγώνας με κόσμο στην «OPAP Arena»

Ο αγώνας της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ ήταν κεκλεισμένων των θυρών κι ως εκ τούτου ο ερχόμενος με τη Λαμία θα είναι ο πρώτος με την παρουσία κόσμου για την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωσε με όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια της αναμέτρηση του Σαββάτου (24/8). Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι σήμερα (20/8) στις 16:00 θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Λαμία, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 21.30, στην OPAP Arena.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η κάρτα φίλου ΑΕΚ της σεζόν 2024-2025, η οποία κοστίζει 16 ευρώ και μπορείτε να την προμηθευτείτε από ΕΔΩ.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά απαιτείται να καθίσουν σε ξεχωριστή θέση και, κατά συνέπεια, είναι απαραίτητη η αγορά εισιτηρίου.

Όποιος φίλος της ΑΕΚ επιθυμεί να αγοράσει εισιτήριο σε θέση για ΑΜΕΑ με αμαξίδιο, μπορεί να επικοινωνήσει με το Τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ μόνο με e-mail στη διεύθυνση tickets@aekfc.gr.

Την ημέρα του αγώνα θα λειτουργήσει το εκδοτήριο της OPAP ARENA (στη Νοτιοδυτική πλευρά του γηπέδου) ως Information Desk από τις 16.30 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

Τονίζουμε πως είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα για τη διαδικασία εισόδου στις αθλητικές εγκαταστάσεις και αυτή γίνεται αποκλειστικά και μόνο με χρήση της εφαρμογής gov.gr wallet. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε πως η ΠΑΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για την μη επιτυχημένη λήψη του εισιτηρίου στην εφαρμογή.

Ταυτόχρονα, εφιστούμε την προσοχή στους κατόχους εισιτηρίων (απλών και διαρκείας), καθώς παραμένουν σε εφαρμογή αυστηρές διατάξεις Νόμου σχετικά με την υποχρέωση τους σε επίδειξη εγγράφων ταυτοποίησης προσώπου και επιβολή ποινών και κυρώσεων τόσο στους παραβάτες, όσο και στην ΠΑΕ.

Αυτονόητη είναι η απαγόρευση χρήσης και ρίψης οποιουδήποτε αντικειμένου στον εσωτερικό και περιβάλλοντα χώρο της εγκατάστασης της OPAP ARENA, που επιφέρει ποινές φυλάκισης, προστίμου και απαγόρευσης εισόδου στους παραβάτες, καθώς και εξοντωτικές ποινές προστίμου και κεκλεισμένων των θυρών στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, απαγορεύεται η είσοδος στο γήπεδο με σακίδιο μεγαλύτερο σε διαστάσεις από κόλλα Α4.

Αναλυτικά οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα:


ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ
»

Σχετικές ειδήσεις