Super League: «Άκυρο το γκολ του Asteras AKTOR» - Η ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων της πρεμιέρας

Super League: Πρεμιέρα στην ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον Στεφάν Λανουά, ο οποίος ανέφερε ότι το νικητήριο γκολ του Asteras AKTOR κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν έπρεπε να μετρήσει.
INTIME SPORTS

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (19/8), ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ επανέφερε την ανάλυση, η οποία θα γίνεται μετά από κάθε αγωνιστική.

Μια ημέρα αργότερα, είχαμε την πρεμιέρα με το πρώτο video στο YouTube. Ο Λανουά αναφέρθηκε στα ματς του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ο Γάλλος ανέφερε ότι υπήρχε ξεκάθαρο πέναλτι στο τράβηγμα του Πεταυράκη στον Κεντζιόρα στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός, ενώ υπογράμμισε ότι ο Βιγιαφάνιες θα έπρεπε να είχε δει την απευθείας κόκκινη στο Βόλος – Ολυμπιακός.

Τέλος, υπογράμμισε ότι δεν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Asteras AKTOR κι ότι ο Σιδηρόπουλος θα έπρεπε να δώσει έμμεσο υπέρ του Παναθηναϊκού. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι κανόνες του παιχνιδιού εξηγούν ότι όταν εκτελείται ένα φάουλ και ένας παίκτης της επιτιθέμενης ομάδας απέχει λιγότερο από ένα μέτρο από το τείχος που έχει σχηματιστεί από τρεις ή περισσότερους παίκτες, τότε πρέπει να δοθεί έμμεσο φάουλ. Η απόφαση θα παρθεί για το καλύτερο από την αντίληψη του διαιτητή, σχετικά με τους κανόνες του παιχνιδιού και το πνεύμα του παιχνιδιού. Θα βασίζεται στην γνώμη του διαιτητή, που έχει την αρμοδιότητα να κάνει την απαραίτητη ενέργεια, μέσα στα πλαίσια των κανονισμών. Σε τέτοιες καταστάσεις, περιμένουμε από τον διαιτητή να είναι πιο ενεργητικός. Να είναι σε εγρήγορση για την διαχείριση του φάουλ».

Δείτε το video με την ανάλυση των φάσεων που επιλέχθηκαν από την 1η αγωνιστική

Σχετικές ειδήσεις