Το συγκλονιστικό μήνυμα του Έρικσον: «Μη λυπάστε. Φροντίστε τη ζωή σας. Και ζήστε το. Αντίο»

Ο Σβεν Γκόραν Έρικσον που μάχεται με τον καρκίνο δε δίστασε να αποχαιρετήσει τους πάντες στέλνοντας πολύ δυνατό μήνυμα σε όλους.

Το συγκλονιστικό μήνυμα του Έρικσον: «Μη λυπάστε. Φροντίστε τη ζωή σας. Και ζήστε το. Αντίο»
1'

Το ντοκιμαντέρ του Amazon Prime με τίτλο «Sven», είναι ουσιαστικά ο αποχαιρετισμός που επέλεξε να κάνει ο Σβεν Γκόραν Έρικσον στην ανθρωπότητα. Ο Σουηδός στα 76 του χρόνια είναι στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου και έχει συμβιβαστεί πλήρως με την ιδέα πως ο χρόνος που του απομένει δεν είναι πολύς.

Τα λόγια του πρώην προπονητή που δε σταματά να χαμογελά ακόμη και μιλώντας για τον θάνατο, ανατριχιαστικά. Θα ήθελε να τον θυμούνται όλοι θετικά και ζήτησε απλά ένα πράγμα: Να ζήσει ο καθένας τη ζωή του!

«Είχα μία καλή ζωή. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα πεθάνουμε, αλλά η ζωή είναι και θάνατος», είπε ο Έρικσον και συνέχισε:

«Πρέπει να μάθεις να το αποδέχεσαι όπως είναι. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος οι άνθρωποι θα πουν, ναι, ήταν καλός άνθρωπος, αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό.

Ελπίζω να με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο που προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε. Μη λυπάστε, να χαμογελάτε. Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, κόσμο, ήταν φανταστικό. Φροντίστε τον εαυτό σας και φροντίστε τη ζωή σας. Και ζήστε το. Αντίο».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή