Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Γαλλία ενόψει Λανς

Παναθηναϊκός: Για τον γαλλικό βορρά αναχώρησε η αποστολή των «πράσινων» καθώς το βράδυ της Πέμπτης αντιμετωπίζει τη Λανς στο πρώτο ματς των Play offs του Conference League.
INTIME SPORTS

Εν αναμονή ανακοινώσεων για τον Φακούντο Πελίστρι, η αποστολή του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο «Ελ. Βενιζένος» το πρωί της Τετάρτης (21/8). Οι «πράσινοι» αναχώρησαν για την πόλη Λανς στη βόρεια Γαλλία. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τους διάσημους «κυανοκίτρινους» της χώρας για τον πρώτο αγώνα των play offs του Conference League.

Στο «τριφύλλι» υπάρχει αποφασιστικότητα να αφήσουν πίσω τους την ήττα απ’ τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς αυτή τη στιγμή ο μεγάλος στόχος είναι η ευρωπαϊκή συνέχεια και για να υπάρξει αυτή πρέπει να ξεπεράσουν το υψηλό εμπόδιο της Λανς.

Στις 20:00 οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στο «Bollaert-Delelis», για τελευταία φορά πριν το μεγάλο ματς που θα αρχίσει στις 22:00 το βράδυ της Πέμπτης (22/8). Θυμίζουμε πως στην Αθήνα έμεινε ο Βιλένα που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο τιμωρημένος Μαντσίνι.