Απαλλάχτηκε ο Άντονι απ’ τις κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά κατά της πρώην συντρόφου του

Η βραζιλιάνικη αστυνομία ολοκλήρωσε τις έρευνες μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του Άντονι, χωρίς να απαγγέλλονται κατηγορίες στον παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απαλλάχτηκε ο Άντονι απ’ τις κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά κατά της πρώην συντρόφου του
1'

Δεν αποδείχθηκαν οι καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά του Άντονι προς την πρώην σύντροφό του, τις οποίες είχε κάνει η ίδια η κοπέλα. Όπως αποκάλυψε ο «Guardian», η αστυνομία της Βραζιλίας ολοκλήρωσε τις έρευνες, χωρίς να απαγγέλλονται κατηγορίες κατά του ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γκαμπριέλα Καβάλιν είχε κάνει την καταγγελία κατά του Άντονι πριν από περίπου ένα χρόνο. Ο ποδοσφαιριστής αρνήθηκε τα πάντα και δέχτηκε να απολογηθεί στην βραζιλιάνικη αστυνομία. Η έρευνα της υπόθεσης δεν έφερε στοιχεία που να ενοχοποιούν τον διεθνή άσο της Γιουνάιτεντ κι έτσι η υπόθεση έκλεισε.

Ο δικηγόρος του Άντονι σχολίασε σχετικά: «Η υπεράσπιση του ποδοσφαιριστή Άντονι Ματέους Ντος Σάντος με αφορμή την είδηση που δημοσιεύτηκε στον βραζιλιάνικο Τύπο αυτή την Τρίτη, επιβεβαιώνει ότι η αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το 5ο γυναικείο αστυνομικό τμήμα της Αστυνομίας του Σάο Πάολο έκλεισε χωρίς την απαγγελία κατηγοριών.

Η υπεράσπιση πίστευε πάντοτε ότι οι έρευνες, οι οποίες διεξήχθησαν, θα αποδείκνυαν την αθωότητα του Άντονι».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή