Τέλος εποχής: Δε θα αγωνιστεί ξανά με τη Γερμανία ο Μάνουελ Νόιερ

Ο έμπειρος τερματοφύλακας ανακοίνωσε πως σταματά τη διεθνή καριέρα, ολοκληρώνοντας τη μακρά παρουσία του στην Εθνική Γερμανίας.

Τέλος εποχής: Δε θα αγωνιστεί ξανά με τη Γερμανία ο Μάνουελ Νόιερ
INTIME SPORTS
1'

Μετά από 15 χρόνια προσφοράς στην Εθνική Γερμανίας, ο Μάνουελ Νόιερ αποφάσισε να κρεμάσει τα γάντια του αναφορικά με τη διεθνή του καριέρα. Για πολλούς ίσως ο κορυφαίος τερματοφύλακας που έβγαλε ποτέ η χώρα και ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών στο ποδόσφαιρο.

Τα χρόνια πέρασαν και όπως ακουγόταν μετά το τέλος του Euro, ήρθε το πλήρωμα και για τον Νόιερ. Μετά τον Κρος και τον Γκιντογάν, ο πορτιέρε της Μπάγερν ανακοίνωσε πως σταματά από την Εθνική Γερμανίας. Μέσω video που ανάρτησε στο Instagram στο οποίο λέει μεταξύ άλλων:

«Μετά από μεγάλες και έντονες συζητήσεις με την οικογένεια και τους φίλους μου, αποφάσισα να βάλω ένα τέλος στην καριέρα μου με τη νασιονάλμανσαφτ. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι αυτή δεν ήταν μία εύκολη απόφαση για να πάρω».

Πρώτη φορά κλήθηκε στην Εθνική Γερμανίας το 2009 ως παίκτης της Σάλκε τότε. Είχε προλάβει να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης με τις Ελπίδες. Ο Λεβ τον έκανε βασικό στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής κι από τότε έγινε το Νο1. Συμπλήρωσε 124 συμμετοχές και πανηγύρισε την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 στη Βραζιλία, όπου αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας του τουρνουά.

https://www.instagram.com/reel/C-7owZLtOAv/
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή