Μυθικά νούμερα: Κανάλι στο youtube έχει πλέον ο Ρονάλντο με 3 εκ. εγγραφές σε 3 ώρες!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε και youtuber πλέον, με το κανάλι του να γίνεται ήδη viral και να σαρώνει από τις πρώτες ώρες λειτουργίας του.
epa11461067 Cristiano Ronaldo of Portugal celebrates after scoring during the penalty shootout of the UEFA EURO 2024 quarter-finals soccer match between France and Portugal, in Hamburg, Germany, 05 July 2024. EPA/FILIP SINGER
© 2024

Πέρα απ’ τα «τρελά» λεφτά που έχει βγάλει και συνεχίζει να βγάζει απ’ το ποδόσφαιρο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φημίζεται για την συνολική δραστηριότητα και εκμετάλλευση της εικόνας του. Ειδικά μέσω των social media. Ο CR7 μάλιστα, άνοιξε κανάλι στην πλατφόρμα του youtube.

Η ανταπόκριση που έχει, είναι απλά απλησίαστη! Μέσα στις 3 πρώτες ώρες είχε καταφέρει να μαζέψει 3.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Αριθμοί που φυσικά θα μεταφραστούν σε χρήματα για τον Πορτογάλο.

Η ονομασία του καναλιού είναι UR-Cristiano και εκεί ο Ρονάλντο θα μιλά για ποδόσφαιρο αλλά και για άλλα ενδιαφέροντά του, όπως η ευεξία, η διατροφή, η οικογένεια, η εκπαίδευση, οι επιχειρήσεις κτλ. Αναμένεται μάλιστα να έχει και καλεσμένους.

Ο ίδιος ο σούπερ σταρ δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα υλοποιήσω αυτό το έργο. Το είχα στο μυαλό μου εδώ και πολύ καιρό, αλλά επιτέλους έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε πραγματικότητα. Πάντα μου άρεσε να έχω μια τόσο δυνατή σχέση με τους οπαδούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κανάλι μου στο YouTube θα μου δώσει μια ακόμη μεγαλύτερη πλατφόρμα για να το κάνω και θα μάθουν περισσότερα για μένα, την οικογένειά μου και τις απόψεις μου για πολλά διαφορετικά θέματα. Ανυπομονώ επίσης να μοιραστώ συζητήσεις με καλεσμένους που αναμφίβολα θα εκπλήξουν τον κόσμο!».