Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ και χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα

Η αποστολή του «δικέφαλου» για το πρώτο ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα – Χαμόγελα για Λουτσέσκου.

Πανέτοιμος ο ΠΑΟΚ και χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα
INTIME SPORTS
1'

Το Europa League είναι η διοργάνωση που θέλει πάση θυσία ο ΠΑΟΚ. Οι αναμετρήσεις με τη Σάμροκ Ρόβερς τον βρίσκουν να είναι το απόλυτο φαβορί και τα ματς των play offs ιέλει ο «δικέφαλος» να τα μετατρέψει σε εύκολη διαδικασία. Το πρώτο ματς είναι το βράδυ της Πέμπτης (22/8) στις 20:30 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά και την ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το ματς, είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, ο Ρουμάνος προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή που θα έχει μαζί του. Ο Λουτσέσκου πήρε μαζί του και τον Γιόνι Ότο, αν και ο Ισπανός πλάγιος αμυντικός έχασε πολλές προπονήσεις λόγω τραυματισμού.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή