ΠΑΟΚ: «Τα γήπεδα δεν είναι πεδίο εκτόνωσης όσων αστυνομικών ονειρεύονται να γίνουν σερίφηδες»

Έντονη αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με καταγγελίες που υποστηρίζει πως δέχτηκε από φιλάθλους για τη συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών πριν το ματς με τη Σάμροκ Ρόβερς.

ΠΑΟΚ: «Τα γήπεδα δεν είναι πεδίο εκτόνωσης όσων αστυνομικών ονειρεύονται να γίνουν σερίφηδες»
INTIME SPORTS
1'

Στο γήπεδο της Τούμπας πριν το παιχνίδι για τα play offs του Europa League ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σάμροκ Ρόβερς, έγιναν δύο συλλήψεις και έξι προσαγωγές. Ενώ υπήρξαν και μικροεπεισόδια έξω απ’ το γήπεδο. Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης με ενημέρωσή της, ξεκαθάρισε πως έχει δεχτεί δεκάδες μηνύματα και βίντεο με παράπονα φιλάθλων για τη συμπεριφορά κάποιων αστυνομικών.

Αυτά τονίζεται πως έχουν προωθηθεί στην ηγεσία της αστυνομίας. Χαρακτηριστικά στον ΠΑΟΚ αναφέρουν:

«Έχουμε δεχτεί πολλά μηνύματα, βίντεο και καταγγελίες για περιστατικά απαράδεκτης συμπεριφοράς αστυνομικών κατά την εκτέλεση των μέτρων τάξης στον χθεσινό αγώνα. Όλα έχουν προωθηθεί στην ηγεσία της, μαζί με τις προειδοποιήσεις μας πως αν άμεσα δεν δοθεί εντολή για θεσμική συμπεριφορά όλων ανεξαιρέτως των αστυνομικών στα γήπεδα, ο νέος νόμος αντί για λύση θα γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα στην διαφύλαξη της τάξης.

Οι ΠΑΕ προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν τα νέα δεδομένα και δεν θα δεχτούμε την πρόκληση των φιλάθλων μας από απαίδευτους στη χρήση εξουσίας ανθρώπων. Τα γήπεδα δεν είναι πεδίο εκτόνωσης όσων -λίγων ευτυχώς- αστυνομικών ονειρεύονται να γίνουν σερίφηδες. Και παράλληλα οι ίδιοι οι συνάδελφοί τους που κάνουν άριστα τη δουλειά τους θα πρέπει να τους απομονώσουν».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή