ΑΕΚ: Προειδοποίηση και συμβουλές στον κόσμο ενόψει του αγώνα με τη Λαμία

Η Ένωση ξεκαθαρίζει πως δε θα επιτραπεί να περάσει στο γήπεδο κανένα πανό με προκλητικό περιεχόμενο.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, απευθυνόμενη στους φιλάθλους της ομάδας ενόψει του αγώνα με τη Λαμία για τη Super League.

Αναλυτικά:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Οι θύρες της OPAP Arena για το ματς με την Λαμία (24/8, 21.30), θα ανοίξουν στις 19.00.

Σας υπενθυμίζουμε πως στο γήπεδο μπαίνετε μόνο μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet, στην οποία ταυτοποιείτε το εισιτήριο που έχετε αγοράσει. Χωρίς ταυτοποίηση στο gov.gr κανείς κάτοχος εισιτηρίου δεν μπορεί να μπει στο γήπεδο. Όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας ή απλών εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα δεν έχουν ακόμη κάνει την διαδικασία της ταυτοποίησης, παρακαλούνται να την κάνουν άμεσα. Αποκλειστικά για όσους δεν μπορούν για αντικειμενικούς λόγους να κάνουν μόνοι τους την διαδικασία, θα υπάρχει ανοικτό εκδοτήριο στην Πλατεία Αετού έξω από την OPAP Arena, από τις 16.30 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Θυμίζουμε πως επίσης η διαδικασία μπορεί να γίνει μέχρι την έναρξη του αγώνα ηλεκτρονικά μέσω email στο tickets@aekfc.gr και του τηλεφωνικού κέντρου 2118886068.

Τονίζουμε και πάλι, πως πλέον για ρίψη οποιουδήποτε αντικειμένου, βεγγαλικού, κροτίδας, καπνογόνου, φωτοβολίδας, υπάρχει τιμωρία έδρας με άμεση ισχύ. Είναι ανάγκη να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να προστατέψουμε την ΑΕΚ.

Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι περιμετρικά του γηπέδου και θα απομακρύνονται άμεσα όσοι δεν έχουν εισιτήριο. Στους τελευταίους θα απαγορευθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο, όπως επίσης και σε όσους βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Μην έρθετε στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και όσοι είστε κάτοχοι εισιτηρίου μη φέρετε μαζί σας παιδιά που δεν έχουν εισιτήριο. Δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος και θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα και ταλαιπωρία για όλους στις εισόδους.

Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν στο γήπεδο πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Δεν θα επιτραπεί να περάσει στο γήπεδο κανένα πανό ή πλακάτ με προκλητικό – υβριστικό- ρατσιστικό ή αντιαθλητικό περιεχόμενο.

Δεν μπορεί κανείς να μπει στο γήπεδο έχοντας μαζί του σάκο ή σακούλα, όπως επίσης και κράνος μηχανής.

Υπενθυμίζουμε επίσης πως είναι σε πλήρη ισχύ το επικαιροποιημένο πολύ αυστηρό νομοθετικό πλαίσιο από πλευράς κυβέρνησης. Οι παραβατικές συμπεριφορές επιφέρουν ποινές βάσει του συγκεκριμένου νομοθετικού πλαισίου σε ατομικό επίπεδο, οι οποίες δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Τέτοιες περιπτώσεις επισημαίνονται από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας με κάμερες, που είναι το πιο σύγχρονο στην Ελλάδα και από την ώρα που ανοίγουν οι θύρες είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της ΕΛ.ΑΣ.

Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά για την συνεργασία και σας περιμένουμε στο Σπίτι Μας, για το ματς με την Λαμία».