Ολυμπιακός: Τελειώνει του Κάρμο – Έρχεται στην Ελλάδα ο παίκτης!

Η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών απομένει για να ολοκληρωθεί η σημαντική μεταγραφή του Κάρμο απ’ τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Τελειώνει του Κάρμο – Έρχεται στην Ελλάδα ο παίκτης!
INTIME SPORTS
1'

Έτοιμος να ξαναφορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι ο Νταβίντ Κάρμο. Ο υψηλόσωμος στόπερ που αισθάνθηκε… σαν στο σπίτι του το διάστημα που αγωνίστηκε στον Πειραιά, θα γίνει και μόνιμος κάτοικος καθώς το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ήταν δανεικός στους «ερυθρόλευκους».

Το μόνο που απομένει είναι η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών του deal. Το οποίο είναι μεγάλο οικονομικά, οπότε γι’ αυτό παίρνει χρόνο το τυπικό σκέλος της μεταγραφής. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα όπου θα υπογράψει και θα ανακοινωθεί.

Ο Κάρμο μάλιστα δεν είναι στην αποστολή της Πόρτο για τον αγώνα με τη Ρίο Άβε. Κάτι που δεν είχε συμβεί στο ματς κόντρα στη Σάντα Κλάρα, με τον 25χρονο να μένει στον πάγκο. Οπότε η συγκεκριμένη κίνηση των Πορτογάλων, φανερώνει πως η συμφωνία είναι πλέον… μια ανάσα.

Το deal αναμένεται να φτάσει σε τεράστια οικονομικά επίπεδα, ειδικά για στόπερ. Με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα ξοδέψει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Κάρμο, με τον παίκτη να υπογράφει πιθανότατα τετραετές ή πενταετές συμβόλαιο.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή