Super League: «Ανοίγει αυλαία» στη 2η αγωνιστική με «πρέπει» για ΑΕΚ και δύσκολη έξοδο για Άρη

Super League: Με τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις το… ορεκτικό της 2ης «στροφής» του πρωταθλήματος – Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λαμία, στις Σέρρες ο Άρης, ΟΦΗ και Ατρόμητος κοντράρονται στο Ηράκλειο.

Super League: «Ανοίγει αυλαία» στη 2η αγωνιστική με «πρέπει» για ΑΕΚ και δύσκολη έξοδο για Άρη
INTIME SPORTS
2'

Πριν καλά-καλά καθίσει… η σκόνη απ’ τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ομάδων μας, ανοίγει η αυλαία για τη 2η αγωνιστική της Super League. Εκεί υπάρχει πλούσιο ορεκτικό με τρία ματς. Αναφορικά με τις ομάδες που θεωρητικά διεκδικούν τον τίτλο, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τη Λαμία. Σημαντικό παιχνίδι στις Σέρρες όπου ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον Άρη, ενώ στην Κρήτη ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Ατρόμητο.

Στην OPAP Arena η Ένωση θα υποδεχτεί τη Λαμία, με τις δύο ομάδες να έχουν πάρει νίκες στην πρεμιέρα. Η ομάδα του Αλμέιδα εύκολα απέναντι στον ΟΦΗ και ο σύλλογος της Φθιώτιδας έφυγε με «διπλό» απ’ την έδρα του Παναιτωλικού.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να συνεχίσουν νικηφόρα το θεωρητικά εύκολο ξεκίνημά τους στο πρωτάθλημα. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα πέραν των γνωστών απουσιών των Μπρινιόλι και Γιόνσον που θα λείψουν καιρό λόγω τραυματισμών. Ο Μαρίνος Σιατσάς απ’ την άλλη, στην έτσι κι αλλιώς δύσκολη αποστολή της ομάδας του δε θα έχει και τους Λέικ, Βιτλή, Νούνιες και Γκουιντό που έμειναν εκτός αποστολής.

Στο Εθνικό Στάδιο Σερρών, ο Πανσερραϊκός που έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο παρά την ήττα του στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ (3-2) φιλοξενεί τον Άρη που προέρχεται απ’ την ισοπαλία κόντρα στον Ατρόμητο. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν και τη συμπαράσταση 1.500 οπαδών τους, ενώ θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Σουλεϊμάνοφ και Ζουλ που είναι τιμωρημένοι.

Τέλος, στο Ηράκλειο ο ΟΦΗ που ηττήθηκε με σχεδόν… κάτω τα χέρια απ’ την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, υποδέχεται τον Ατρόμητο που ήρθε ισόπαλος με τον Άρη στην πρεμιέρα. Οι Κρητικοί θα έχουν τον Σενγκέλια στην αποστολή, ενώ ο Νέιρα είναι εκτός καθώς συνεχίζει θεραπεία. Για τους Περιστεριώτες δεν υπάρχουν προβλήματα με τον Καρλίτος να είναι κανονικά διαθέσιμος.

Super League – 2η αγωνιστική

Σάββατο 24/8

ΟΦΗ-Ατρόμητος 19:30 Cosmote Sport 2

Πανσερραϊκός-Άρης 20:00 Novasports Prime

ΑΕΚ-Λαμία 21:30 Cosmote Sport 1

Κυριακή 25/8

Asteras Aktor-Βόλος 19:00 Novasports 2

ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός 20:30 Novasports Prime

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός 21:00 Cosmote Sport 1

Δευτέρα 26/8

Ολυμπιακός-Athens Kallithea 20:30 Cosmote Sport 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)

Ολυμπιακός 3
ΠΑΟΚ 3
Asteras Aktor 3
ΑΕΚ 3
Λαμία 3
Άρης 1
Ατρόμητος 1
Λεβαδειακός 1
Athens Kallithea 1
Παναιτωλικός 0
Πανσερραϊκός 0
Βόλος 0
ΟΦΗ 0
Παναθηναϊκός 0

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή