Ολυμπιακός: Προχωρά σε επέκταση συμβολαίου του Ντόη

Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι»… δένουν τον Ανδρέα Ντόη με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία επέκτασης συμβολαίου.
INTIME SPORTS

Ο Νταβίντ Κάρμο πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Με τις φήμες να τον θέλουν να έρχεται είτε με απ’ ευθείας απόκτηση, είτε με απόκτησή του από τη Νότιγχαμ και στη συνέχεια δανεισμό του στο λιμάνι. Σε κάθε περίπτωση επιστρέφει στον Πειραιά.

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας δε σταματούν εκεί όμως. Ήδη έχουν προχωρήσει συζητήσεις με τον Αντρέα Ντόη. Ο 21χρονος που πριν λίγες μέρες γράφτηκε για τη Σεβίλλη, είναι έτοιμος να επεκτείνει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους».

Η νέα συμφωνία θα είναι για 3 ή 4 χρόνια, με τον Ντόη και τον Ολυμπιακό να είναι πολύ κοντά σε deal. Η τωρινή του συμφωνία έχει ισχύ μέχρι το 2025 και ο Ολυμπιακός προχωρά σε πρόωρη επέκταση και φυσικά αύξηση των αποδοχών του.

Ο Ντόη μετρά 56 συμμετοχές με την φανέλα του Ολυμπιακού, προέρχεται απ’ τις ακαδημίες της ομάδας και έχει πετύχει 2 γκολ.

Σχετικές ειδήσεις