Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος για φορ ο Μπαλντέ της Λιόν

Παναθηναϊκός: Ο 28χρονος Μαμά Μπαλντέ είναι ο παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι «πράσινοι» στην περίπτωση που πωληθεί τελικά ο Άντραζ Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος για φορ ο Μπαλντέ της Λιόν
epa11075029 Ousmane Diomande (R) of Ivory Coast and Mama Balde (C) of Guinea Bissau in action during the CAF 2023 Africa Cup of Nations opening match between Ivory Coast and Guinea Bissau, in Abidjan, Ivory Coast, 13 January 2024. EPA/LEGNAN KOULA
1'

Τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Άντραζ Σπόραρ, θα προτιμούσαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους κάπου εδώ. Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει να βρεθεί η πρόταση που θέλει ο Σλοβένος και θα ικανοποιεί το «τριφύλλι» για την παραχώρησή του. Η αίσθηση που υπάρχει είναι πως αυτό θα γίνει, οπότε ήδη έχουν αρχίσει προσπάθειες για τον αντικαταστάτη του.

Το όνομα του Μαμά Μπαλντέ είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει. Ο στράικερ απ’ την Γουινέα-Μπισάου αγωνίζεται στη Λιόν και είναι 28 ετών. Τα πολλά οικονομικά θέματα της Ολιμπίκ, τον οδηγούν στην έξοδο και αυτή την κατάσταση θέλει να εκμεταλλευτεί το «τριφύλλι».

Την περασμένη σεζόν δεν είχε το χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε, ενώ προηγήθηκαν δύο αγωνιστικές περίοδοι με την Τρουά στις οποίες ήταν εξαιρετικός. Φημίζεται για την ταχυδύναμή του και είναι διαφορετικού στυλ στράικερ απ’ αυτούς που έχει ο Παναθηναϊκός.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή