Πένθος στον ΑΠΟΕΛ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής φούτσαλ, Γιώργος Πλατής

Λίγες μέρες μετά το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Τζούλιους της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, σε αυτοκινητιστικό άφησε την τελευταία του πνοή ο προπονητής φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Πλατής.

Πένθος στον ΑΠΟΕΛ: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο προπονητής φούτσαλ, Γιώργος Πλατής
1'

Νέα τραγική είδηση για το κυπριακό ποδόσφαιρο που βυθίζεται ακόμη περισσότερο στο πένθος. Πριν λίγες μέρες ο Τζούλιους στα 20 του χρόνια, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο σκοτώθηκε ο προπονητής φούτσαλ του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Πλατής.

Η ομάδα των Ελλήνων Λευκωσίας βυθίστηκε στη θλίψη, με το τροχαίο να γίνεται το βράδυ της Παρασκευής στο Παλιομέτοχο. Ο Γιώργος Πλατής ήταν 54ων ετών.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Ο ΑΠΟΕΛ με βαθιά θλίψη, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένεια του προπονητή Γιώργου Πλατή που σκοτώθηκε σήμερα σε τροχαίο σε ηλικία 54 ετών. Ένα γεγονός που συγκλονίζει για έναν άνθρωπο που συνέδεσε την ζωή του με επιτυχίες της ομάδας μας, στο ποδόσφαιρο Σάλας. Διετέλεσε προπονητής στο ΑΠΟΕΛ Futsal το 2013-2015, Τεχνικός Διευθυντής το 2015-2016 και προπονητής 2017-2018, κατακτώντας 3 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 1 Super Cup.
Αιωνία του, η μνήμη…»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή