ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Έφυγαν με το βαθμό στις καθυστερήσεις οι Περιστεριώτες

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-1: Το γκολ του Καλοσκάμη στο 90+2’ έδωσε στους φιλοξενούμενους το βαθμό, με τους Κρητικούς να χάνουν την ευκαιρία καθώς είχαν το προβάδισμα απ’ το 9’ με τον Γκονζάλεθ – Τρεις αποβολές στις καθυστερήσεις!
INTIME SPORTS

Αγώνας με γκολ στις καθυστερήσεις που έκρινε το αποτέλεσμα και 14 κίτρινες, 3 κόκκινες έγινε στο Ηράκλειο! ΟΦΗ και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με τους γηπεδούχους να μένουν με την πικρή γεύση καθώς κρατούσαν το προβάδισμα σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς. Όμως στον επιπλέον χρόνο ήρθαν τα πάνω κάτω.

Ο Γκονζάλεθ απ’ το 9’ είχε ανοίξει το σκορ, αλλά στα… χασομέρια ο Καλοσκάμης έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Ακολούθησαν τρεις αποβολής, δύο για τον Ατρόμητο και μία για τον ΟΦΗ, μέχρι να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση που έγινε «ροντέο» στο τέλος της.

Για τον παίκτη της ομάδας του Περιστερίου που σκόραρε (Καλοσκάμης) ήταν το ιδανικό ντεμπούτο στην Super League. Ο 19χρονος έδωσε το βαθμό στην ομάδα του σε αναμέτρηση που θα θυμάται για πάντα.

Στο «Θ. Βαρδινογιάννης» ο Μίχορλ είχε άστοχο σουτ από καλή θέση στο 7’, με τον ΟΦΗ να «απαντά» με γκολ. Ο Μπόρχα Γκονζάλεθ από πλάγια θέση επιχείρησε σουτ αντί για σέντρα, ξαφνιάζοντας Κοσέλεφ που είδε την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του!

Ο Ατρόμητος θέλησε να πάρει άμεσα τα ηνία για να απειλήσει, χωρίς όμως να κάνει σημαντικές φάσεις. Ο Ισέκα στο 36’ αστόχησε για τους γηπεδούχους και έτσι το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 1-0.

Ο Αποστολάκης στο 50’ βρήκε σε ετοιμότητα τον Κοσέλεφ, ενώ ο Ατρόμητος είχε την ανούσια υπεροχή δίχως να μπορεί να απειλήσει καθόλου. Μόλις στο 84’ ήρθε η μεγάλη φάση για τους Περιστεριώτες, όταν ο Γιουμπιτάνα βγήκε τετ α τετ αλλά τον νίκησε ο Χριστογεώργος!

Μέχρι να φτάσουμε στο 90+2’ όλα αυτά, καθώς ο Ουάρντα έκανε παράλληλο γύρισμα στην περιοχή και ο Καλοσκάμης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα απ’ το ύψος της μικρής περιοχής για το 1-1!


Η ένταση αμέσως μετά το γκολ ήταν μεγάλη, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για το πλάγιο απ’ το οποίο άρχισε η φάση του γκολ. Μέχρι το τέλος υπήρξαν τρεις αποβολές, με τους Μανσούρ και Κίνι για τον Ατρόμητο και τον Ισέκα για τον ΟΦΗ, να αντικρίζουν δεύτερη κίτρινη και να πηγαίνουν πρόωρα στα αποδυτήρια. Έτσι η αναμέτρηση οδηγήθηκε στο τέλος της με το σκορ στο 1-1. Πρώτος βαθμός για τον ΟΦΗ, στους 2 ανέβηκε ο Ατρόμητος.



Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

Κίτρινες: Μπάκιτς, Καραχάλιος, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Ισέκα, Μαρινάκης, Γκαγέγκος - Αθανασίου, Μανσούρ, Βρακάς, Κίνι

Κόκκινες: Ισέκα (2η κίτρινη, 90+10΄) - Μανσούρ (2η κίτρινη, 90+7΄), Κίνι (2η κίτρινη, 90+10΄)

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Χριστογεώργος, Μπ. Γκονζάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν (71΄ Χριστόπουλος), Λαμπρόπουλος, Καραχάλιος (83΄ Μαρινάκης), Αποστολάκης (83΄ Κουτεντάκης), Μπάκιτς (71΄ Νας), Γκαγέγκος, Ριέρα (62΄ Χιμένεθ), Ισέκα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Αθανασίου, Ε. Γκονζάλες (83΄ Καλοσκάμης / 90+9΄ Σταυρόπουλος), Ουάρντα, Μίχορλ (58΄ Βρακάς), Φαν Βέερτ (58΄ Γιουμπιτάνα), Κίνι, Ουεντραόγκο, Μπρόρσον, Μπακού (58΄ Καρλίτος), Μανσούρ