Πανσερραϊκός – Άρης 0-1: Ο Σιφουέντες του έδωσε το πρώτο «τρίποντο»

Πανσερραϊκός – Άρης 0-1: Με τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφυγε με τη νίκη απ’ τις Σέρρες, με σκόρερ τον Σιφουέντες.

Πανσερραϊκός – Άρης 0-1: Ο Σιφουέντες του έδωσε το πρώτο «τρίποντο»
INTIME SPORTS
2'

Έχοντας τη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο γήπεδο των Σερρών, ο Άρης κατάφερε να πάρει την πρώτη νίκη του στην Super League 2024-25. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν στην έδρα του Πανσερραϊκού με 1-0, με το γκολ του Σιφουέντες απ’ το 34’ να κρίνει τα πάντα στο ματς.

Οι «κίτρινοι» μετά την ισοπαλία που είχαν στην έδρα του Ατρόμητου, ανέβηκαν στους 4 βαθμούς και ο Πανσερραϊκός έμεινε χωρίς βαθμό καθώς στην πρεμιέρα είχε ηττηθεί στην Τούμπα απ’ τον ΠΑΟΚ.

Το ματς άρχισε με ευκαιρία του Μορόν στο 2’, με τον Ισπανό να βλέπει εκτός θέσης τον τερματοφύλακα του Πανσερραϊκού και να προσπαθεί να τον «κρεμάσει» απ’ το κέντρο! Όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο Πανσερραϊκός έφτασε κοντά στο γκολ στο 8’, όταν τελικά ο Κουέστα απέκρουσε το σουτ του Τομάς. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μέχρι το ημίωρο και τελικά ο Άρης ήταν αυτός που προηγήθηκε στο 34’.

Ο Σιφουέντες πήρε την πάσα απ’ τον Σίστο και με σουτ εκτός περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Σερραίων για το 0-1!

Έξι λεπτά μετά ο Γκουγκεσασβίλι δεν μπλόκαρε σωστά την μπάλα από σουτ του Μορόν, όμως πρόλαβε τον Μανού Γκαρσία κι έτσι δεν ήρθε το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων.

Οι Θεσσαλονικείς ήλεγξαν το ματς στο δεύτερο μέρος κάνοντας διαχείριση του προβαδίσματός τους. Ένα σουτ του Ντέλετιτς στο 47’ δεν ήταν ουσιαστική απειλή. Όσο ο Πανσερραϊκός ανοιγόταν βρίσκονταν οι χώροι, αλλά στο 76’ το γκολ του Ντιαντί ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο ίδιος παίκτης σε δύο περιπτώσεις και μία ο Μόντσου δεν κατάφεραν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με το 0-1 να «σφραγίζει» τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

Κίτρινες: Στάικος, Ντέλετιτς, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ - Γκαρθία, Μπράμπετς, Φρίντεκ, Σίστο, Μάγιο, Μόντσου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκεσασβίλι, Πεταυράκης (77΄ Φαρές), Χαντάκιας, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (86΄ Κουτσογούλας), Λιάσος (64΄ Περούτσι), Στάικος (64΄ Κάπτουμ), Σαλαζάρ, Τομάς, Ντέλετιτς (77΄ Γκίγκιτς), Μπετανκόρ

ΑΡΗΣ (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Φρίντεκ, Μπράμπετς, Βέλεθ, Μάγιο, Μόντσου, Γκαρθία (74΄ Νταρίντα), Μορόν (89΄ Σαμόρα), Σίστο (74΄ Σαβέριο), Ντιαντί, Σιφουέντες

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή