Αντίπαλοι ελληνικών ομάδων: Άνετο 2-0 της Λανς πριν έρθει στο ΟΑΚΑ

Το 2 στα 2 έκανε η γαλλική ομάδα στη Ligue 1 επικρατώντας 2-0 της Μπρεστ και πλέον στρέφει την προσοχή της στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό.

Η Λανς απέδειξε πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση σε ακόμη μία αναμέτρηση. Οι Γάλλοι που πριν λίγες μέρες επικράτησαν 2-1 του Παναθηναϊκού στο πρώτο ματς των play offs του Conference League, επικράτησαν και για τη 2η αγωνιστική της Ligue 1. Αντίπαλός τους η Μπρεστ την οποία «λύγισαν» με σκορ 2-0.

Ο αγώνας έγινε στο «Bollaert-Delelis». Ο Γουίλ Στιλ έκανε μερικό rotation στην ενδεκάδα του, καθώς για τη Λανς είναι κομβικής σημασίας η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ την ερχόμενη Πέμπτη (29/8).

Ο Τσάβες στο 19’ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του γαλλικού βορρά, με ένα αυτογκόλ του Λε Καρντιλάλ στο 45’ να διαμορφώνει το τελικό 2-0. Η Λανς έχασε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα, ενώ στο τελευταίο μισάωρο έκανε διαχείριση του ματς χωρίς να σπαταλά ενέργεια ουσιαστικά.

Και σε αυτό το ματς, πάντως, η αντίπαλος του Παναθηναϊκού τελείωσε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μασάδο στο 87’.

Η ενδεκάδα της Λανς: Σαμπά, Γκραντί (75΄ Χουσάνοφ), Ντάνσο, Μεντίνα, Αγκιλάρ, Ντιούφ (90΄ Φρανκόφσκι), Τσάβες (75΄ Μασάδο), Ζαρούρι (65΄ Φουλτζίνι), Σοτοκά, Λαμπό Λασκαρί (75΄ Σατριάνο)