ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Με Τσάλοφ στην κορυφή ο «Δικέφαλος» - Οι ενδεκάδες του αγώνα

ΠΑΟΚ Παναιτωλικός: Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Γιάννης Πετράκης, ενόψει του αγώνα της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική της Super League.

ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός Super League
INTIME SPORTS
1'

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και θα επιδιώξει να συνεχίζει την άκρως θετική παράδοση που έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας μετρούν 19 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στην ομάδα του Αγρινίου. Σε περίπτωση που τις κάνουν 20, θα πανηγυρίσει και το δεύτερο «τρίποντο» σε ισάριθμα ματς στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Λουτσέσκου, όπως αναμενόταν, επέλεξε Φεντόρ Τσάλοφ στην κορυφή της επίθεσης, καθώς ο Μπράντον Τόμας τραυματίστηκε στο ματς της πρεμιέρας με τον Πανσερραϊκό.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Σοάρες, Σβαμπ, Καμαρά, Μουργκ, Ντεσπόντοβ, Κωνσταντέλιας, Τσάλοφ, ενώ στον πάγκο θα είναι οι: Τσιφτσής, Ότο, Ζίβκοβιτς, Μπάμοα, Οζντόεφ, Τάισον, Σορετίρε, Νάσμπεργκ, Τισουντάλι.

Η ενδεκάδα του Παναιτωλικού: Τσάβες, Λιάβας, Παντελάκης, Μλάντεν, Μαυρίας, Τορεχόν, Πέρες, Μπουζούκης, Μπελεβώνης, Ντίας, Λομόνακο, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Στεργιάκης, Τσελίκοβιτς, Νικολάου, Κουντούρης, Μαϊντέβατς, Λαχούντ, Λουίς, Γαλατσιός, Κακιώνης.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή