Asteras Aktor – Βόλος 0-1: Σπουδαίο «διπλό» στην Τρίπολη

Asteras Aktor – Βόλος 0-1: Το γκολ τους Κόσζτα χάρισε στην ομάδα της Μαγνησίας τρεις σημαντικούς βαθμούς, τους πρώτους στο πρωτάθλημα – Δοκάρι με Γιαμπλόνσκι οι γηπεδούχοι.

Asteras Aktor – Βόλος 0-1: Σπουδαίο «διπλό» στην Τρίπολη
INTIME SPORTS
2'

Ο Asteras Aktor άρχισε εκπληκτικά το πρωτάθλημα με νίκη στην έδρα του Παναθηναϊκού. Η 2η αγωνιστική της Super League όμως, ήρθε να τον… προσγειώσει. Ο Βόλος με σωστή τακτική στο «Θ. Κολοκοτρώνης», πήρε σπουδαία γι’ αυτόν νίκη επικρατώντας 1-0 στην Αρκαδική πρωτεύουσα.

Ο Κόσζτα ήταν αυτός που πέτυχε το «χρυσό» γκολ για την ομάδα της Μαγνησίας στο 12ο λεπτό. Στο υπόλοιπο ματς οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν κι έτσι οι Θεσσαλοί πήραν τους τρεις πρώτους βαθμούς τους στο πρωτάθλημα.

Η κάθετη του Γκλάβτσιτς στο 12ο λεπτό, έδωσε την ευκαιρία στον Κόσζτα να πλασάρει τον Παπαδόπουλο για το 0-1 στην πρώτη ουσιαστικά φάση του ματς.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να απειλήσουν έχοντας ανούσια υπεροχή. Η μεγαλύτερη φάση τους ήρθε στο 39’, με το σουτ του Γιαμπλόνσκι να βρίσκει στο δοκάρι του Σιαμπάνη και να απομακρύνεται.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με το «φρεσκάρισμα» των αλλαγών, ο Αστέρας πίεσε περισσότερο. Ο Καλτσάς με κοντινή κεφαλιά αστόχησε στο 64’, ενώ ο Κρεσπί δεν βρήκε στόχο στο 68’.

Οι σέντρες δεν έφερναν αποτέλεσμα και στο 90+6’ ήρθε η δεύτερη σπουδαία ευκαιρία των γηπεδούχων. Ο Μίλετιτς με εκπληκτικό τρόπο έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Φαράι. Έτσι διατηρήθηκε το 0-1 μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες έχουν πλέον από 3 βαθμούς μετά από 2 αγώνες.

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Κίτρινες: Αλβαρες, Ρούμπεν Γκαρσία, Γιαμπλόνσκι - Κόσζτα, Σιαμπάνης, Ασλανίδης

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνιο, Αλάγκμπε (46΄ Σιμόν), Ρούμπεν Γκαρσία (77΄ Μάντζης), Αλβαρες, Γιαμπλόνσκι (60΄ Ρέτζιτς), Μουνιόθ, Μπαρτόλο (59΄ Παλάσιος), Κρεσπί (77΄ Φαράι), Καλτσάς, Ανταμ

ΒΟΛΟΣ (Χοακίν Γκόμεζ): Σιαμπάνης, Μύγας, Κορρέα, Καλογερόπουλος, Μίλετιτς, Φεράρι, Γκλάβτσιτς (82΄ Δόσης), Κόμπα (73΄ Ντε Καμπς), Αλτμαν (82΄ Ασλανίδης), Ασεχνούν (67΄ Μεντιέτα), Κόσζτα (66΄ Κόντε)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή