Ολυμπιακός – Athens Kallithea: Δεν... επιστρέφει στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ματιέ Βαλμπουενά

Super League: Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν βρίσκεται στην αποστολή της Athens Kallithea κι ως εκ τούτου δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό, για τη 2η αγωνιστική.
INTIME SPORTS

Ο έμπειρος Γάλλος μέσος κατέκτησε τρία πρωταθλήματα κι ένα κύπελλο με τους «ερυθρόλευκους».

Μετά από τέσσερα χρόνια, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό και την περασμένη σεζόν έπαιξε στον Απόλλωνα Λεμεσού. Ο Βαλμπουενά επέστρεψε στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Athens Kallithea, ωστόσο δεν έχει κάνει ακόμα το ντεμπούτο του.

Ο 40χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής. Ως εκ τούτου, δεν θα έχει την δυνατότητα να παίξει κόντρα στην παλιά του ομάδα. Ο Μάσιμο Ντονάτι δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Ελία Τζιάνι, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Η αποστολή της Athens Kallithea: Πάντος, Μπερναμπέ, Γκέλιος, Μεχίας, Χάνουσεκ, Μότοκ, Καινούργιος, Μανθάτης, Σοΐρι, Τσιβελεκίδης, Μάτιεβιτς, Πασαλίδης, Ισιμά Μιρέν, Βασιλόγιαννης, Ματίγια, Ντεμέτριους, Μουστακόπουλος, Μερκάτι, Μουτίνιο, Ντιμπά, Ουλντρίκις, Λουκίνας.

Ο αγώνας Ολυμπιακός – Athens Kallithea, ο οποίος θα ρίξει την αυλαία της 2ης αγωνιστικής, είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Δευτέρας (26/8). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD.

Σχετικές ειδήσεις