Παναθηναϊκός: «Συμφωνία με τον Ολιβέιρα, ξεκινά επαφές με τη Γαλατασαράι»

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να κινείται για την απόκτηση του Σέρτζιο Ολιβέιρα, σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα, έχοντας μάλιστα ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: «Συμφωνία με τον Ολιβέιρα, ξεκινά επαφές με τη Γαλατασαράι»
AP Photos
1'

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός ποιοτικού παίκτη που θα αγωνίζεται στον άξονα της μεσαίας γραμμής και σύμφωνα με τους Τούρκους, στο προσκήνιο βρίσκεται η περίπτωση του Σέρτζιο Ολιβέιρα.

Πρόκειται, φυσικά, για έναςν παίκτη που γνωρίζει καλά την Ελλάδα από το πέρασμά του στον ΠΑΟΚ, με μεγάλη καριέρα στο παρελθόν.

Ο 32χρονος Πορτογάλος χαφ αγωνίζεται πλέον στη Γαλατασαράι και έχει συμβόλαιο έως το 2026, όμως το δημοσίευμα θέλει τους «πράσινους» να έχουν ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και να ξεκινούν πλέον τις επαφές με την τουρκική ομάδα για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Ολιβέιρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων ομάδων και στη Ρόμα του Μουρίνιο, είναι ένας box to box μέσος, όμως έχει την ικανότητα να παίξει και σαν αμυντικό χαφ, αλλά και σαν «10άρι», έχοντας την ευχέρεια τόσο του σκοραρίσματος, όσο και της δημιουργίας.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε πριν από λίγο καιρό από την Γαλατασαράι και τον Τετέ, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο, οι Τούρκοι είναι γνωστοί για τα ευφάνταστα σενάρια που δημιουργούν πολύ συχνά, με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ψάχνει έναν πιο ταχυδυναμικό παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή