Ολυμπιακός - Athens Kallithea 2-1: Ο Γιάρεμτσουκ τον έστειλε σε... ρετιρέ με θέα

Στην κορυφή της βαθμολογίας -μαζί με τον ΠΑΟΚ- ανέβηκε ο Ολυμπιακός μετά τη δύσκολη νίκη με 2-1 επί της Athens Kallithea για τη 2η αγωνιστική της Super League.
INTIME SPORTS

Τη βοήθεια του VAR χρειάστηκε ο Ολυμπιακός για να κάνει το δύο στα δύο στη Super League.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 2-1 της νεοφώτιστης Athens Kallithea, στο «Γ. Καραϊσκάκης», για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χάρη στο πρώτο γκολ του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στο 77', το οποίο αρχικά ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Ελ Κααμπί.

Η ομάδα του Πειραιά είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε γρήγορα και συγκεκριμένα στο 14' με τον Νορβηγό Κρίστοφερ Βέλντε, αλλά δεν μπόρεσε να βρει και δεύτερο τέρμα που θα τον καθησύχαζε.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα της Καλλιθέας παρουσιάστηκε εμφανώς ανεβασμένη, έχασε ευκαιρία και εν τέλει ισοφάρισε με τον Ρόμπερτς Ουλντρίκις στο 60ό λεπτό.

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε, είχε κακές επιλογές, αλλά ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ που μπήκε ως αλλαγή έδωσε τη λύση. Ο Ουκρανός επιθετικός ήταν ο σκόρερ του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού, με ριμπάουντ μετά από άστοχο σουτ με προβολή του Ελ Κααμπί (υποδείχθηκε αρχικά σε θέση οφσάιντ), στο 77'.

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

Κίτρινες: Στάμενιτς - Μερκάτι, Μότοκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ρόντινεϊ, Πιρόλα, Μπιανκόν (69΄ Γκαρθία), Ορτέγκα, Έσε (49΄ Στάμενιτς), Ντόη, Τσικίνιο (68΄ Γιάρεμτσουκ), Βέλντε (69΄ Μασούρας), Μαρτίνς, Ελ Κααμπί

ATHENS KALLITHEA (Μάσιμο Ντονάτι): Μπαραγκάν, Μεχίας (40΄ Ντεμέτριους), Ισιμάτ, Πασαλίδης, Μανθάτης, Ματίγια (84΄ Λουκινας), Μότοκ, Σοΐρι (75΄ Χάνουσεκ), Μερκάτι (46΄ Ντιμπά), Μουτίνιο (84΄ Βασιλόγιαννης), Ουλντρίκις

Σχετικές ειδήσεις