Κριστιάνο Ρονάλντο: Η UEFA θα τον βραβεύσει ως τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία του Champions League

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ένα ακόμα βραβείο στην «πλούσια» καριέρα του θα παραλάβει ο «CR7» στην κλήρωση της League Phase του Champions League.

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
INTIME SPORTS
1'

Με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να μπαίνει σε μια νέα εποχή η UEFA θα βραβεύσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ως τον κορυφαίο σκόρερ όλων των εποχών στο CL.

Τη βράβευση θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στο πλαίσιο της κλήρωσης που θα γίνει στο Μονακό.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετράει 140 γκολ, έχοντας 11 περισσότερα από τον Λιονέλ Μέσι (βλ. 129). Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 94 τέρματα.

Ο «CR7» έχει κατακτήσει πέντε φορές το Champions League (πέντε με τη Ρεάλ και μια με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), έχει αναδειχθεί εφτά φορά πρώτος σκόρερ, ενώ διατηρεί και το ρεκόρ για τα περισσότερα τέρματα σε μια διοργάνωση (17 τη σεζόν 2013/14).

Οι δέκα κορυφαίοι σκόρερ στην ιστορία του Champions League

  1. Κριστιάνο Ρονάλντο 140
  2. Λιονέλ Μέσι 129
  3. Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι 94
  4. Καρίμ Μπενζεμά 90
  5. Ραούλ Γκονζάλεθ 71
  6. Ρουντ Φαν Νίστελροϊ 60
  7. Αντρέι Σεφτσένκο 59
  8. Τόμας Μίλερ 54
  9. Τιερί Ανρί 51
  10. Φίλιπο Ιντζάγκι 50

Πότε θα γίνει η κλήρωση

Η κλήρωση του ενιαίου ομίλου στο Champions League θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (29/8). H COSMOTE TV θα μεταδώσει ζωντανά την κλήρωση (19.00, COSMOTE SPORT 1HD & Youtube κανάλι της COSMOTE TV), ενώ ο απεσταλμένος της στο Μονακό, Στέφανος Αβραμίδης, θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ. Την κλήρωση θα πλαισιώσει η εκπομπή «UEFA Champions League Show» με τους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα (18.00 & 20.15, COSMOTE SPORT 1HD).

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή