Super League: Επιτρέπεται η μεμονωμένη παρουσία οπαδών ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού σε Περιστέρι και Λαμία

Ο Γιάννης Βρούτσης απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών στα ματς Λαμία – Ολυμπιακός και Ατρόμητος – ΠΑΟΚ, αλλά επιτρέπεται η μεμονωμένη παρουσία.
INTIME SPORTS

Όπως ανακοινώθηκε απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση οπαδών στα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής της Super League, Λαμία – Ολυμπιακός και Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Βρούτσης επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση φίλων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ, σε Λαμία και Περιστέρι αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε απ’ τον αναπληρωτή υπουργό αθλητισμού:

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024- 2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 01/09/2024 και ώρα 20:30, στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1, περιόδου 2024-2025, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 31/08/2024 και ώρα 19:30, στο Δ.Α.Κ. ΛΑΜΙΑΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.