Εγκρίθηκε το ημιαυτόματo offside, μένει η συμφωνία με τις ΠΑΕ

Συναντήθηκαν Γιάννης Βρούτσης και Μάκης Γκαγκάτσης συμφωνώντας στο να εισαχθεί το ημιαυτόματο offside και το goal line technology, απομένει το «ΟΚ» των ΠΑΕ που θα επωμιστούν το κόστος.
INTIME SPORTS

Πολύ κοντά στο να εισαχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο έξτρα τεχνολογική βοήθεια προς τους διαιτητές. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση που είχαν Γιάννης Βρούτσης και Μάκης Γκαγκάτσης, ο αναπληρωτής υπουργός αθλητισμού ενέκρινε την είσοδο του ημιαυτόματου offside αλλά και του goal line technology.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση, προκειμένου να φύγουν οι… σκιές αναφορικά με τον τρόπο που τοποθετούνται οι γραμμές στις οριακές φάσεις offside που μπορεί να κρίνουν ακόμη και την έκβαση μιας αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Βρούτσης απ’ την πλευρά του, είναι έτοιμος να προχωρήσει άμεσα τη σχετική σύμβαση. Η ΕΠΟ έχει κάνει έρευνα σχετικά με την άμεση εφαρμογή του ημιαυτόματου offside. Το κόστος είναι 1.000.000 ευρώ.

Ποσό το οποίο θα πρέπει να πληρώσουν οι ΠΑΕ. Οπότε απομένει το δικό τους «ΟΚ» προκειμένου να περάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην εποχή του ημιαυτόματου offside και της goal line technology.