Κυνηγά την ανατροπή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, «σφραγίζει» πρόκριση ο ΠΑΟΚ

Την ευρωπαϊκή του συνέχεια αναζητά ο Παναθηναϊκός ψάχνοντας την ανατροπή της ήττας του με 2-1 στη Γαλλία απ’ τη Λανς, παίζοντας σε ΟΑΚΑ με 60.000 κόσμο – 90 λεπτά πριν το League stage ο ΠΑΟΚ στην Ιρλανδία κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς.
INTIME SPORTS

Ευρωπαϊκή βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με διπλή «μάχη» πρόκρισης στο League Phase του Europa League και του Conference League. Με το βαθμό δυσκολίας για τις ομάδες μας να είναι εντελώς διαφορετικός. Ο μεν ΠΑΟΚ στη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League φιλοξενείται απ’ τη Σάμροκ Ρόβερς και ο δε Παναθηναϊκός στην αντίστοιχη ρεβάνς του Conference League, υποδέχεται τη Λανς.

Χρονικά οι «πράσινοι» αγωνίζονται στις 21:00 σε ένα ΟΑΚΑ απ’ τα παλιά. 60.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα είναι στις εξέδρες, μετατρέποντας το Στάδιο σε… κολαστήριο για τη Λανς. Αυτό βέβαια ίσως να μην αρκεί απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι έχουν να διαφυλάξουν το υπέρ τους 2-1 του πρώτου αγώνα. Χωρίς όμως να έχουν τον Ντάνσο που πήρε μεταγραφή στη Ρόμα και τον τιμωρημένο Μεδίνα.

Για το «τριφύλλι» η νίκη είναι μονόδρομος αν θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και να μην αποκλειστεί από τέλη Αυγούστου. Ο Ντιέγκο Αλόνσο δύσκολα θα έχει στη διάθεσή του τον Γερεμέγεφ που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα, ενώ επιστρέφει ο Μαντσίνι που εξέτισε στον πρώτο αγώνα. Στην ενδεκάδα αναμένεται να δούμε μαζί τους Τετέ, Πελίστρι και Ιωαννίδη.

Μία ώρα αργότερα στο Δουβλίνο η Σάμροκ Ρόβερς φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Για τον «δικέφαλο» η είσοδος στο League Phase του Europa League έχει γίνει εύκολη υπόθεση μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Η δυναμική των πρωταθλητών Ελλάδος δεν αφήνει καν περιθώρια ελπίδας στους Ιρλανδούς.

Για τους Θεσσαλονικείς, δεν είναι διαθέσιμος ο Μπράντον Τόμας. Από την άλλη, αυτή θα είναι η τελευταία παρουσία του Κουλιεράκη με τη φανέλα του «δικέφαλου» καθώς αμέσως μετά θα γίνει μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, καθώς έχει ήδη ανακοινωθεί η μεταγραφή του στη Βόλφσμπουργκ.

Στις 21:00 σέντρα στο Παναθηναϊκός-Λανς με τηλεοπτική μετάδοση απ’ το Cosmote Sport 2, ενώ στις 22:00 αρχίζει το Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ και θα μεταδοθεί απ’ το Novasports Prime.