Παναθηναϊκός - Λανς: Sold out η «μάχη» του ΟΑΚΑ - Τι καιρό θα έχει την ώρα του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρόκριση κόντρα στη Λανς σε ένα κατάμεστο από 60.000 φιλάθλους ΟΑΚΑ - Τι αναφέρουν οι μετεωρολογικές προβλέψεις για την ώρα του ματς.

Με το δυναμικό «παρών» του κόσμου του, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει απόψε (29/8, 21:00) στο ΟΑΚΑ τη Λανς στη ρεβάνς του εις βάρους του 2-1, καθώς οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» εξάντλησαν τα διαθέσιμα εισιτήρια.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θέλει να κάνει τη μεγάλη ανατροπή και να προκριθεί στη League Phase του Conference League και σε αυτή την αποστολή θα έχει τη στήριξη περίπου 60.000 φιλάθλων, αφού τόσο η εταιρεία διανομής των εισιτηρίων όσο και η ΠΑΕ ανακοίνωσαν ότι υπήρξε Sold Out.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια του αποψινού αγώνα κόντρα στη Λανς στο Ολυμπιακό Στάδιο «Σπύρος Λούης» εξαντλήθηκαν. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση που έδειξε.

Ραντεβού στο γήπεδο για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την πρόκριση!», τόνιζεται σε αυτή.

Ο καιρός στο ΟΑΚΑ σήμερα

Την ίδια ώρα, για επικίνδυνο τριήμερο με ραγδαίες αλλαγές στον καιρό κάνει λόγο ο μετεωρολόγος του OPEN, Κλέαρχος Μαρουσάκης, με ανάρτησή του στο Facebook.

Η κορύφωση της νέας κακοκαιρίας θα είναι το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Πάντως, οι μετεωρολογικές προβλέψεις αυτή τη στιγμή για την περιοχή του ΟΑΚΑ, την ώρα του αγώνα, είναι καθησυχαστικές.

Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, αναμένεται να βρέξει στο Μαρούσι και στην ευρύτερη περιοχή τις μεσημβρινές ώρες (3μ.μ.), ενώ μέχρι τις 7μ.μ. ίσως υπάρξουν κάποιες ασθενείς βροχοπτώσεις. Από τις 8μ.μ. και μετά οι προβλέψεις κάνουν λόγο για συννεφιά.

Σχετικές ειδήσεις