ΠΑΟΚ: Διπλό «χτύπημα» με Μπακαγιόκο και Κόλεϊ!

Σε φάση ολοκλήρωσης οι μεταγραφές για τις θέσεις του στόπερ και του χαφ, με τους Ομάρ Κόλεϊ και Τεμουε Μπακαγιόκο να προβάρουν τα «ασπρόμαυρα»!
INTIME SPORTS

Μεταγραφικό ντεμαράζ απ’ τον ΠΑΟΚ για να «κλείσει» τις δύο θέσεις στις οποίες χρειαζόταν ενίσχυση. Ο «δικέφαλος» περιμένει άμεσα στη Θεσσαλονίκη τον Ομάρ Κόλεϊ, με τον στόπερ απ’ την Γκάμπια να έχει μείνει ελεύθερος απ’ την Μπεσίκτας πλέον και να ενεργοποιεί τη συμφωνία του με τους Θεσσαλονικείς.

Η συμφωνία είναι για συμβόλαιο διάρκειας 1+1 έτη, με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν το 1.200.000. Ουσιαστικά ο Κόλεϊ είναι ο αντικαταστάτης του Κουλιεράκη, με τον ΠΑΟΚ να αναζητεί και δεύτερο στόπερ!

Όσο για τη μεσαία γραμμή, ένα «βαρύ» όνομα θα ενισχύσει το «δικέφαλο». Ο Τιμουέ Μπακαγιόκο με θητεία σε ομάδες όπως Νάπολι, Τσέλσι, Μίλαν και Μονακό, θα γίνει ο παίκτης που ουσιαστικά θα αποτελέσει τον αντί-Μεϊτέ στο ρόστερ. O Γάλλος ήδη έχει έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, θέλοντας να δείξει και τη μεγάλη φιλοδοξία που έχει στα 30 του χρόνια για να προσφέρει.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Λοριάν και επίσης αναμένεται να ταξιδέψει πολύ σύντομα στη Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας και να υπογράψει στον ΠΑΟΚ.

Τόσο ο Κόλεϊ όσο και ο Μπακαγιόκο, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 30/8.