LIVE οι ευρωπαϊκές «μάχες» των ελληνικών ομάδων: Παναθηναϊκός - Λανς και Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ

Δείτε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Παναθηναϊκός - Λανς και Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ για τα play offs Conference και Europa League, αντίστοιχα.

LIVE οι ευρωπαϊκές «μάχες» των ελληνικών ομάδων: Παναθηναϊκός - Λανς και Σάμροκ Ρόβερς - ΠΑΟΚ
EUROKINISSI
1'

Σημαντική ευρωπαϊκή βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο η αποψινή, με διπλή «μάχη» πρόκρισης στο League Phase του Europa League και του Conference League.

Ο μεν ΠΑΟΚ στη ρεβάνς των play offs του Europa League φιλοξενείται απ’ τη Σάμροκ Ρόβερς, ενώ ο Παναθηναϊκός στην αντίστοιχη ρεβάνς του Conference League, υποδέχεται τη Λανς.

Χρονικά οι «πράσινοι» ρίχνονται πρώτοι στη μάχη, καθώς αγωνίζονται στις 21:00 σε ένα ΟΑΚΑ απ’ τα παλιά. 60.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα είναι στις εξέδρες, μετατρέποντας το Στάδιο σε… κολαστήριο για τη Λανς. Αυτό βέβαια ίσως να μην αρκεί απέναντι στους Γάλλους, οι οποίοι έχουν να διαφυλάξουν το υπέρ τους 2-1 του πρώτου αγώνα.

Μία ώρα αργότερα στο Δουβλίνο η Σάμροκ Ρόβερς φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ. Για τον «δικέφαλο» η είσοδος στο League Phase του Europa League έχει γίνει εύκολη υπόθεση μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Η δυναμική των πρωταθλητών Ελλάδος δεν αφήνει καν περιθώρια ελπίδας στους Ιρλανδούς, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ωστόσο, να θέλει τη νίκη για να δώσει πόντους στην Ελλάδα, στη μάχη που δίνει για καλύτερη θέση στην κατάταξη της UEFA.

Παρακολούθησε LIVE την εξέλιξη των αγώνων Παναθηναϊκός-Λανς και Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ:

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή