Μεταγραφές: Ο Χατζηδιάκος στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ – Στη Θεσσαλονίκη ο Κόλι

Μεταγραφές: Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ στη Θεσσαλονίκη έφτασε το πρωί του Σαββάτου (31/8) ο Ομάρ Κόλι.  
INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα έφτασε ο 31χρονος στόπερ από την Γκάμπια, ο οποίος δεν είχε καταφέρει τα ταξιδέψει την Παρασκευή (30/8). Ο λόγος ήταν ότι η εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την πτήση είχε κάνει overbooking.

Ο Κόλι, όμως, είναι από σήμερα (31/8) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο ποδοσφαιριστής από την Γκάμπια θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Κουλιεράκη, με τον ΠΑΟΚ να κινείται δυναμικά για να καλύψει και το κενό του Τροστ Εκόνγκ.

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ έφτασε το πρωί του Σαββάτου (31/8) ο Ομάρ Κόλι

EUROKINISSI

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κάλιαρι για την απόκτηση του Παντελή Χατζηδιάκου με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι. Ο 27χρονος διεθνής στόπερ, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2027 με την Κάλιαρι, τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει είναι να επέλθει συμφωνία και με την ομάδα της Σαρδηνίας.

Δανεικός στην Τσάβες ο Αντρέ Ρικάρντο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον δανεισμό του Αντρέ Ρικάρντο στη Σάβες, για την τρέχουσα σεζόν, ενώ στη συμφωνία υπάρχει κι οψιόν αγοράς. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τον δανεισμό με οψιόν αγοράς του Αντρέ Ρικάρντο στην Τσάβες για τη σεζον 2024-25».

Σχετικές ειδήσεις