Super League: Επικίνδυνα εκτός έδρας ματς για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό

Super League: Τέσσερις αναμετρήσεις με τις οποίες «κλείνει» η 3η αγωνιστική, με τον ΠΑΟΚ να δοκιμάζεται στο Περιστέρι, την ΑΕΚ στη Λιβαδειά και τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο να παίζει εκτός έδρας με την Athens Kallithea.
INTIME SPORTS

«Γεμάτο» είναι το σημερινό πρόγραμμα στην Super League για την 3η αγωνιστική. Μετά τις αναμετρήσεις του Σαββάτου που… άνοιξαν την αυλαία, έχουμε το «κυρίως πιάτο» με τέσσερα ματς, ολοκληρώνοντας έτσι την 3η… στροφή του «μαραθωνίου» και πηγαίνοντας στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για τις τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο και αγωνίζονται εκτός έδρας, αν και για τον Παναθηναϊκό μπαίνει αστερίσκος καθώς δίνει τον αγώνα του στη Λεωφόρο με τυπικά γηπεδούχο την Athens Kallithea. Αντίστοιχα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν μακριά απ’ τη βάση τους, αλλά θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους.

Χρονικά πρώτη θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην έδρα του Λεβαδειακού. Το γήπεδο στην πόλη της Βοιωτίας θα έχει φίλους της Ένωσης, όμως η δυσκολία της αναμέτρησης παραμένει σημαντική. Όπως και το «πρέπει» για την Ένωση η οποία προέρχεται από την ισοπαλία στην έδρα της με τη Λαμία και δεν έχει περιθώρια για νέα απώλεια. Απ’ την άλλη η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει 1 βαθμό μέχρι τώρα και την πολύ καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, όταν και δέχτηκε γκολ στο 90+6’. Η εικόνα που είχε εκεί ο Λεβαδειακός, είναι… καμπανάκι για την ΑΕΚ και αναμένεται με ενδιαφέρον το ματς.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος του Πάμπλο Γκαρσία που έχει δύο ισοπαλίες τις δύο πρώτες αγωνιστικές, φιλοξενεί τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ που δε θα έχει τους Τάισον και Τόμας. Ο «δικέφαλος» προέρχεται από ευρωπαϊκό ματς και ταξίδι στην Ιρλανδία, οπότε αυτόματα μεγαλώνει το επίπεδο δυσκολίας του ματς. Για την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι το πρώτο φετινό εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, αν και οι φίλοι του «δικέφαλου» θα είναι στο πλευρό της ομάδας τους. Το «αστέρι» απ’ την άλλη, έχει φιλοδοξίες φέτος και πολύ καλό υλικό, οπότε δεδομένα θέλει να πάρει κάτι απ’ το ματς απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός επιστρέφει ως φιλοξενούμενος. Στα χαρτιά τουλάχιστον, καθώς οι φίλοι των «πράσινων» έχουν 10.000 εισιτήρια στη διάθεσή τους και από κάθε άποψη το ματς θα μοιάζει εντός έδρας. Η Athens Kallithea απ’ την άλλη, για πρώτη φορά θα παίξει στην έδρα που θα χρησιμοποιεί αυτή τη σεζόν και η παρουσία της στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό (ήττα 2-1) της έχει ανοίξει την όρεξη. Η ομάδα της Αττικής έχει 1 βαθμό μέχρι τώρα. Ο Παναθηναϊκός απ’ την άλλη, προέρχεται απ’ την υπερπροσπάθεια με την Λανς και το… μεθύσι της πρόκρισης, οπότε ο κίνδυνος μοιάζει μεγάλος. Μάλιστα δε θα έχει και τους τραυματίες Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς και Γερεμέγεφ. Ειδικά με την εικόνα που έχει εμφανίσει το «τριφύλλι» στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όπου και έχει ήδη μία ήττα (από τον Asteras Aktor). Για ακόμη μια φορά ο Ντιέγκο Αλόνσο αναμένεται να προχωρήσει σε rotation.

Πέρα απ’ τα ματς των διεκδικητών του τίτλου, υπάρχει και η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού με τον Βόλο να φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι έχουν καλή ψυχολογία καθώς προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του Asteras Aktor στην Τρίπολη. Απ’ την άλλοι οι Κρητικοί ενισχύθηκαν μεταγραφικά τις τελευταίες μέρες και θέλουν να αλλάξουν το κλίμα, έχοντας 1 βαθμό μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (στο εντός έδρας με τον Ατρόμητο).

Super League – 3η αγωνιστική

Σάββατο 31 Αυγούστου

Λαμία-Ολυμπιακός 0-3

Άρης-Asteras Aktor 1-1

Παναιτωλικός-Πανσερραϊκός 3-0

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου

Λεβαδειακός-ΑΕΚ 19:00 Novasports 2

Βόλος-ΟΦΗ 19:30 Cosmote Sport 2

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ 20:30 Novasports Prime

Athens Kallithea-Παναθηναϊκός 22:00 Cosmote Sport 1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγ.)

1. Ολυμπιακός 9 (3αγ.)

2. ΠΑΟΚ 6

3. Άρης 5 (3αγ.)

4. ΑΕΚ 4

. Λαμία 4 (3αγ.)

. Asteras Aktor 4 (3αγ.)

7. Παναιτωλικός 3 (3αγ.)

. Βόλος 3

. Παναθηναϊκός 3

10. Ατρόμητος 2

11. Athens Kallithea 1

. Λεβαδειακός 1

. ΟΦΗ 1

14. Πανσερραϊκός 0 (3αγ.)