Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Επιβλητική νίκη και… σεφτέ στους βαθμούς

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα πήρε η ομάδα του Αγρινίου με την άνετη νίκη της, μένει στο μηδέν το κλαμπ απ’ τις Σέρρες.

Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-0: Επιβλητική νίκη και… σεφτέ στους βαθμούς
INTIME SPORTS
2'

Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός ήταν το… ντέρμπι των μηδέν βαθμών πριν τη σέντρα της αναμέτρησης. Για την 3η αγωνιστική της Super League, οι Αγρινιώτες πήραν τους πρώτους τους βαθμούς με το εντυπωσιακό 3-0, αφήνοντας τους Σερραίους μόνους τελευταίους και χωρίς βαθμό.

Λομόνακο, Ντίας και Μπουζούκης οι σκόρερ των θριαμβευτών, οι οποίοι είχαν ιδιαίτερο άγχος καθώς ήθελαν πάση θυσία τη νίκη στην έδρα τους και τελικά τα κατάφεραν.

Οι Σερραίοι είχαν δοκάρι με τον Ματίας Τομάς στο 20’, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο μετά ανάγκασε τον Τσάβες σε εντυπωσιακή επέμβαση.



Στο 27’ ο Λομόνακο πήρε τις κόντρες στο ύψος της περιοχής και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, ο σκόρερ έχασε σημαντική ευκαιρία όταν άργησε να «εκτελέσει» και τελικά αυτό που επιχείρησε δεν έφερε αποτέλεσμα.

Στο 50’ ήρθε τελικά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων. Ο Σέρχιο Ντίας απέφυγε έναν αντίπαλο και με εξαιρετικό σουτ έκανε το 2-0!

Το ματς είχε κριθεί ουσιαστικά και στο 71’ ο Μπουζούκης διαμόρφωσε το τελικό 3-0,


Ο Παναιτωλικός πανηγύρισε την πρώτη του νίκη, ενώ οι Σερραίοι παραμένουν ουραγοί χωρίς βαθμό κι αυτό σημαίνει ότι το δικό τους «κομβικό» ματς είναι αυτό της προσεχούς αγωνιστικής στην έδρα τους με το Λεβαδειακό.Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης

Κίτρινες: Πέρες, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Μλάντεν - Φάρες, Στάικος, Γκίγκιτς

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες, Μαυρίας (33΄λ.τρ. Μπουζούκης), Λιάβας (80΄ Μπακάκης), Παντελάκης, Μλάντεν, Τορεχόν, Σιέλης, Πέρες, Μπελεβώνης (80΄ Νικολάου), Ντίας (70΄ Λαχούντ), Λομόνακο (70΄ Μάιντεβατς)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκουγκελασβίλι, Κουτσογούλας (85΄ Μασκανάκης), Χαντάκιας (46΄ Φάρες), Μπέργκστρομ, Πεταυράκης, Στάικος (70΄ Καπτούμ), Λιάσος (58΄ Περούτσι), Ντέλετιτς, Τομάς, Σάλαζαρ, Μπέτανκορ (70΄ Γκίγκιτς)

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή