Αντίπαλοι Ελληνικών ομάδων: Η Μάλμε θριάμβευσε επί της Τζουργκάρντεν - «Γκέλα» για τη Τσέλσι

Ντέρμπι στη Σουηδία με έντονο ελληνικό ενδιαφέρον καθώς η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μάλμε, επικράτησε 4-0 της Τζουργκάρντεν την οποία θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός.

Το ντέρμπι κορυφής της Σουηδίας, ήταν ανάμεσα σε ομάδες που θα αντιμετωπίσουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε Europa και Conference League. Η Μάλμε που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στο Champions League και θα τεθεί αντιμέτωπη με τους «ερυθρόλευκους», θριάμβευσε με 4-0 επί της Τζουργκάρντεν, η οποία θα παίξει στην έδρα της με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μπολίν άνοιξε το σκορ στο 10’, με τον Κρίστιανσεν στο 20’ να κάνει το 2-0. Ο Λάρσον με αυτογκόλ δύο λεπτά αργότερα, διαμόρφωσε το 3-0. Ο Τελίν στο 80’ έκανε το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι η πρωτοπόρος Μάλμε πήγε στους 48 βαθμούς, με την Τζουργκάρντεν που είναι δεύτερη να μένει στους 38.

Μάλμε: Νταλίν, Λάρσεν, Γιάνσον, Ρέσλερ (88' Όλσον), Μπολίν (75' Αλί), Πένια (76' Ρόσενγκρεν), Γιόνσεν, Μπουσανέλο, Κρίστιανσεν (46' Μπεργκ), Τελίν, Μποτέιμ (64' Ζάτερστρομ).

Τζουργκάρντεν: Ρίνε, Σταχλ, Λάρσον (46' Τένιο), Ντάνιελσον, Κοσούγκι, Σούλερ, Σάμποβιτς (88' Στένσον), Φαλένιους (46' Ραντέτινατς), Ενγκουέν (64' Άσλουντ), Βικχέιμ (46' Χούμετ), Χαράλα.

«Γκέλα» για την Τσέλσι

Απώλεια είχε η εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στη League Phase του Conference League, Τσέλσι, η οποία μετά το εμφατικό 6-2 στο «Μολινό» επί της Γουλβς περιορίστηκε στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας, που με τη σειρά της πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα ύστερα από δύο σερί ήττες.