«Στραβοπάτησε» η Τσέλσι υπό το βλέμμα Βαγγέλη Μαρινάκη και Παναγιώτη Κονέ

Στο 1-1 με την Κρίσταλ Πάλας έμεινε η Τσέλσι, με το ματς της αντιπάλου του Παναθηναϊκού να παρακολουθούν από κοντά ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΑΕΚ.

Έντονο ελληνικό ενδιαφέρον είχε ο αγώνας της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Οι «μπλε» ήρθαν ισόπαλοι 1-1, με την αντίπαλό τους να παίρνει τον πρώτο της βαθμό στην Premier League. Απ’ την άλλη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στην 2η αγωνιστική του Conference League, έδειξε και πάλι τα γνωστά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, καθώς προερχόταν απ’ το εντυπωσιακό 6-2 στην έδρα της Γουλβς.

Στο γήπεδο του Λονδίνου, όμως, βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ, παρακολούθησε την αναμέτρηση έχοντας δίπλα του τον μάνατζερ του Γουίλιαν. Οπότε είναι πολύ πιθανό η παρουσία του να οφείλεται σε μεταγραφικούς λόγους, καθώς ο έμπειρος Βραζιλιάνος φέρεται να είναι στόχος των «ερυθρόλευκων».

Λίγες θέσεις πιο δίπλα, καθόταν ο Παναγιώτης Κονέ! Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ προφανώς βρέθηκε στο Λονδίνο για μεταγραφικούς λόγους, καθώς είναι γνωστό πως η ΑΕΚ θέλει τον Νταβίντ Φοφανά που ανήκει στην Τσέλσι, για την ενίσχυση της επίθεσής της.