Βόλος – ΟΦΗ 1-3: Τριπλό ντεμπούτο με γκολ και πρώτη νίκη για τους Κρητικούς

Βόλος – ΟΦΗ 1-3: Φούντας, Σενγκέλια και Γιουνγκ σκόραραν στο ντεμπούτο τους με τους Κρητικούς και χάρισαν την πρώτη νίκη στην ομάδα τους – Κακοί οι γηπεδούχοι απλά μείωσαν με τον Μεντιέτα.
INTIME SPORTS

Εντυπωσιακή νίκη για τον ΟΦΗ, ο οποίος για την 3η αγωνιστική της Super League παρουσίασε το καλύτερο πρόσωπό του μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Οι Κρητικοί πήγαν στο Πανθεσσαλικό και με άψογη τακτική αντιμετώπιση του ματς αλλά και συγκέντρωση, έφυγαν θριαμβευτές με σκορ 3-1.

Μάλιστα, είχαν την τύχη να πάρουν πράγματα από τα νέα πρόσωπα που είχαν. Φούντας, Σενγκέλια και Γιουνγκ ήταν οι σκόρερ. Όλοι τους βρήκαν γκολ στο ντεμπούτο τους με την ομάδα του Δέλλα. Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μεντιέτα.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΟΦΗ ανέβηκε στους 4 βαθμούς, ενώ ο Βόλος έμεινε στους 3 (τους είχε πάρει εκτός έδρας με τον Asteras Aktor).

Το παιχνίδι άρχισε χωρίς φάσεις και ουσιαστικά η πρώτη ευκαιρία έγινε γκολ! Στο 11’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Φούντα να γίνεται κάτοχος της μπάλας στα όρια της περιοχής και με υπέροχο σουτ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1!

Ο Βόλος είχε την υπεροχή, κάποιες στατικές φάσεις, αλλά ουσιαστικά δεν απειλούσε καθόλου τους φιλοξενούμενους που με άνεση κρατούσαν το σκορ. Η δημιουργία ήταν το «αγκάθι» των γηπεδούχων. Έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο 47’ ο Κόμπα με σουτ θέλησε να απειλήσει, με τον Χριστογεώργο να διώχνει σε κόρνερ. Ο ΟΦΗ ήταν ξανά αυτός που την πρώτη του φάση την έκανε γκολ. Στο 50’ ο Σενγκέλια πήρε την πάσα απ’ τον Χατζηθεοδωρίδη και με σουτ νίκησε τον Σιαμπάνη για το 0-2!

Πριν προλάβει ο Βόλος να κάνει το παραμικρό, οι Κρητικοί «κλείδωσαν» τη νίκη τους με εντυπωσιακό τέρμα. Ο Γιούνγκ στην αντεπίθεση πήρε την μπάλα απ’ τον Νας και την έστειλε στια δίχτυα για το 0-3!

Στο 76’ ο Άλτμαν με γυριστό δεν απείλησε τον Χριστογεώργο που μπλόκαρε. Το σουτ του Φεράρι ένα λεπτό μετά, έφυγε άουτ.

Τελικά στο 82’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3. Ο Μεντιέτα πέρασε σχεδόν όλη την άμυνα του ΟΦΗ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Στα λεπτά που ακολούθησαν δεν υπήρξε κάποια μεγάλη φάση κι έτσι ο ΟΦΗ με άνεση έφτασε στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Βόλο να μένει χωρίς βαθμό στην έδρα του για δεύτερο ματς (είχε χάσει απ’ τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα).

ΒΟΛΟΣ: Σιαμπάνης, Μύγας (58' Ταχάτος), Μίλετιτς, Καλογερόπουλος, Κορρέα (77' Κόντε), Φερράρι, Κόμπα (67' Ασεχνούν), Γκλάβτσιτς, Άλτμαν, Βιγιαφάνιες (5'6 Ντε Καμπς), Κόσζτα (46' Μεντιέτα)

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονζάλες (81' Μαρινάκης), Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Χατζηθεοδωρίδης, Μπάκιτς (53' Γκαγέγος), Μπαΐνοβιτς, Φούντας (61' Καραχάλιος), Σενγκέλια (81' Θεοδοσουλάκης), Νους (80' Ριέρα), Γιουνγκ