ΠΑΟΚ: Έξαλλοι με τη διαιτησία του Ζαμπαλά – Τι είπε ο Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: «Βράζουν» στους πρωταθλητές με τη διαιτησία του Ζαμπαλά στο Περιστέρι, εξέφρασε απορία ο Λουτσέσκου «πώς δόθηκε το πέναλτι σε βάρος μας και όχι σε βάρος της ΑΕΚ στη Λιβαδειά;».

ΠΑΟΚ: Έξαλλοι με τη διαιτησία του Ζαμπαλά – Τι είπε ο Λουτσέσκου
INTIME SPORTS
1'

Μετά το τέλος του αγώνα στο Περιστέρι και τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ατρόμητου, οι άνθρωποι του «δικέφαλου» ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του Ζαμπαλά. Οι πρωταθλητές μάλιστα, σχολίαζαν τις υποδείξεις του ρέφερι και περιμένουν την ανάλυση του Λανουά για τις φάσεις.

«Περιμένουμε να ακούσουμε για την ακύρωση του δεύτερου γκολ του Ζίβκοβιτς και για την διακοπή τριών αντεπιθέσεων με ανάποδα φάουλ, χωρίς να περιμένει την εξέλιξή τους και την εξέταση κατόπιν από VAR», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Επίσης, με το που τελείωσε το ματς ο Κυριάκος Κυριάκος έλεγε στον διαιτητή: «θα ντραπείς μ’ αυτά που θα δεις ότι έκανες, κρίμα που δεν σου πέτυχε το Χ που προσπαθούσες τόσο».

Από την πλευρά του ο Ράζβαν Λουτσέσκου δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ήταν μια απίστευτη νίκη κόντρα στον διαιτητή και το VAR που έκαναν τα πάντα για να χάσουμε! Είναι αδιανόητο αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό εναντίον μας! Είδα πριν λίγο τι έγινε στον Λεβαδειακό που δεν έδωσαν πέναλτι στο χέρι της ΑΕΚ και καταλογίζουν πέναλτι για την ίδια φάση σε βάρος μας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή