Ισραήλ: Άγρια επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ οπαδών - Γύρισαν πλάτη στον εθνικό ύμνο

Ισραήλ: Από σοβαρά επεισόδια στιγματίστηκε η αναμέτρηση της Χάποελ Μπερ Σεβά με τη Μπνέι Σαχνίν, λόγω μάχης σώμα με σώμα μεταξύ των οπαδών των δύο συλλόγων.
Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών στο Ισραήλ
Print Screen / X

Χαμός επικράτησε στο Στάδιο Τέρνερ της Μπερ Σεβά πριν την έναρξη της αναμέτρησης της Χάποελ απέναντι στην Μπνέι Σαχνίν, όταν οι οπαδοί των δύο ομάδων ενεπλάκησαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει το ματς.

Αφορμή αποτέλεσε η κίνηση των οπαδών της Μπνέι Σαχνίν, της πιο διάσημης Αραβοϊσραηλινής ομάδας της χώρας, να γιουχάρουν τον εθνικό ύμνο και να γυρίσουν την πλάτη τους, μη σεβόμενη την επιλογή των γηπεδούχων να τιμήσουν τα νέα θύματα στον πόλεμο με την Χαμάς.

Αμέσως μετά την κίνησή τους, οπαδοί της Χάποελ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς το «πέταλο» που φιλοξενούσε τους οπαδούς της Μπνέι. Οι τελευταίοι δεν έμειναν στις… θέσεις τους, μπούκαραν και αυτοί στο χορτάρι και ξεκίνησαν μάχες σώμα με σώμα.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα του Ισραήλ, μόλις η Αστυνομία επενέβη προχώρησε στην σύλληψη δώδεκα οπαδών, χωρίς να γίνεται αναφορά αν ήταν της Χάποελ ή της Μπνέι.

Σχετικές ειδήσεις