Ξυλοκοπήθηκε από οπαδούς της ομάδας του παίκτης της Νυρεμβέργης - Βίντεο από τα χτυπήματα

Ο Νίκλας Σόμερ έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από οπαδούς της Νυρεμβέργης, επειδή ανέβασε στα social media φωτογραφία με φανέλα της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Νίκλας Σόμερ, 26χρονος μπακ της Νυρεμβέργης, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram, δέχτηκε επίθεση από τους οπαδούς της ίδιας του της ομάδας.

Αιτία ήταν μια φωτογραφία που ανέβασε στα κοινωνικά δίκτυα με μια φανέλα της Μπάγερν Μονάχου!

Μετά από λίγα λεπτά φρόντισε να τη διαγράψει, αλλά ήδη είχε γίνει viral.

Έτσι, στον αγώνα της Κυριακής (1/9) μεταξύ Νυρεμβέργης και Μαγδεμβούργου, οι φίλαθλοι έδειξαν τη δυσαρέσκειά τους, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Σόμερ.

Ωστόσο, τα ξημερώματα τα πράγματα ξέφυγαν και ο παίκτης δέχθηκε επίθεση από κάποιους οπαδούς με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο γερμανικός σύλλογος εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη λύπη του για όσα συνέβησαν και τονίζοντας πως θα λάβει μέτρα σχετικά με το θέμα αυτό μόλις αποσαφηνιστούν τα γεγονότα.

«Ο σύλλογος δεν θα δεχτεί ποτέ να δέχονται σωματική επίθεση οι παίκτες του. Αυτό ακριβώς συνέβη χθες το βράδυ. Ο σύλλογος καταδικάζει έντονα αυτή τη συμπεριφορά. Αυτό είναι απολύτως ασυμβίβαστο με τις αξίες της Νυρεμβέργης.

Η αστυνομική έρευνα για το περιστατικό έχει ξεκινήσει, αν υπάρξουν καταδίκες σε αυτό το πλαίσιο, ο σύλλογος, φυσικά, θα αντιδράσει ανάλογα», ανέφερε η ανακοίνωση του γερμανικού συλλόγου.

Σχετικές ειδήσεις