ΑΕΚ: «Για τη φανέλα, το έμβλημα και τον κόσμο» - Η εμψυχωτική ομιλία του Ηλιόπουλου στους παίκτες

AEK: Ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε μια εμψυχωτική ομιλία στους παίκτες πριν από το ματς με τον Λεβαδειακό, δείχνοντας έμπρακτα ότι είναι κοντά στην ομάδα - «Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας;», αναρωτήθηκε ο Τάσος Τσατάλης μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν κατά της διαιτησίας.
INTIME SPORTS

Η «γκέλα» με τη Λαμία έκανε ιδιαίτερα κρίσιμο τον αγώνα στη Λιβαδειά, όπου η νίκη ήταν μονόδρομος για τους «κιτρινόμαυρους».

Η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει τη δουλειά και πήρε «ανάσα», η οποία επιτρέπει στον Ματίας Αλμέιδα και τους παίκτες του να δουλέψουν με ηρεμία στη διακοπή του πρωταθλήματος που ακολουθεί. Δίπλα στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Μάριος Ηλιόπουλος, ο οποίος επισκέφθηκε το ξενοδοχείο, όπου βρισκόταν η αποστολή, τρεις ώρες πριν το ματς.

Ο Ηλιόπουλος, ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο, έκανε μια εμψυχωτική ομιλία, δείχνοντας έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό όλων στην ομάδα. Ήταν μια σημαντική κίνηση, καθώς δεν ήταν πριν από κάποιο ντέρμπι, αλλά πριν από ένα κρίσιμο ματς, όπου η «Ένωση» έψαχνε… επανεκκίνηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ υπογράμμισε στους παίκτες ότι σε σε κάθε ματς πρέπει να παίζουν για τη φανέλα και το έμβλημα και πως αυτός ο κόσμος που πήγε χθες στη Λιβαδειά πρέπει να παίρνει μεγάλες χαρές.

Επίσης, είχε τετ α τετ συναντήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας και μίλησε και για μεταγραφικά θέματα, τα οποία μπαίνουν στην τελική ευθεία. Να θυμίσουμε, άλλωστε, ότι ο Παναγιώτης Κονέ βρέθηκε στο Λονδίνο για τον Ντάτρο Φοφανά.

Σωστές οι αποφάσεις στη Λιβαδεία, σύμφωνα με τον παρατηρητή

Στο μεταξύ, θετική ήταν η έκθεση του Σταύρου Μάνταλου για τις αποφάσεις που πήραν Πολυχρόνης (διαιτητής) κι Ευαγγέλου (VAR) στο Λεβαδειακός – ΑΕΚ. Ο παρατηρητής διαιτησίας θεωρεί ότι διαιτητής και VAR πήραν σωστές αποφάσεις, βάζοντας υψηλή βαθμολογία. Μετά την κουβέντα που έχει γίνει για τη διαιτησία της 3ης αγωνιστικής, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η ανάλυση του Στεφάν Λανουά. Να θυμίσουμε ότι το video ανεβαίνει κάθε Τρίτη.

«Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας;»

Ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης, μέσω ανάρτησής του αναρωτήθηκε αν ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας, μετά τις αντιδράσεις που υπήρξαν κατά της διαιτησίας στα ματς της 3ης αγωνιστικής. «Θα παρέμβει ο Ποδοσφαιρικος Εισαγγελέας για όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη Τυπου αλλά και προσωπικά στους διαιτητες μετά το Ατρόμητος-ΠΑΟΚ; Και για την επίθεση στους διαιτητές στο Λεβαδειακος-ΑΕΚ, σε αναρτήσεις παραγόντων τρίτων ομάδων;», ανέφερε.

«Δεν τον ενημερώσατε;»

Επίσης, ο σύμβουλος επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Σταμάτης Βούλγαρης, από την πλευρά του, απάντησε στα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Αναλυτικά έγραψε: «Επειδή πάλι μίλησε για την ΑΕΚ… Δεν τον έχετε ενημερώσει ρε καρντάσια για το ποιος έφτιαξε τους νέους πίνακες της διαιτησίας ή δεν ξέρετε; Δεν τον ενημερώσατε για το ποιος είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ; Δεν είναι αυτός για τον οποίο πανηγυρίζατε όλο το καλοκαίρι; Δεν τον ενημερώσατε για το ποιοι δύο πρόεδροι τον στήριξαν με χέρια και με πόδια για να βγει και να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρο; Δεν τον ενημερώσατε για το ποιος έκανε τις επαφές με την UEFA για το νέο αρχιδιαιτητή; Για… μένα, να βρείτε τον υπεύθυνο και να του ζητήσετε εξηγήσεις».

Σχετικές ειδήσεις