Μεταγραφές, ΑΕΚ: «Σειρήνες» από Ρωσία για Λιβάι - Οι απαιτήσεις της Ένωσης

Μεταγραφές: Μία ακόμα ομάδα προστέθηκε στην… κούρσα της απόκτησης του Λιβάι Γκαρσία.

Λιβάι Γκαρσία
Έντονο ενδιαφέρον για τον διεθνή φορ της Ένωσης
EUROKINISSI PHOTOPRESS AGENCY
1'

Ο διεθνής επιθετικός αποτέλεσε ένα από τα πιο hot ονόματα του προηγούμενου καλοκαιριού. Ωστόσο, τότε η ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει πως δεν σκεφτόταν το ενδεχόμενο παραχώρησής του. Πλέον, η… σκόνη από το… ταραχώδες εκείνο διάστημα έχει… κάτσει, αλλά το ενδιαφέρον για τον άσο από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο παραμένει.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ώρες, ένας νέος «μνηστήρας» έχει παρουσιαστεί για τον Λιβάι Γκαρσία, αφού όπως τονίζει ο Τύπος της Ρωσίας, η Κράσνονταρ έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του 26χρονου επιθετικού, χωρίς ωστόσο να έχει καταθέσει ακόμα επίσημη πρόταση.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, οι άνθρωποι του ρωσικού συλλόγου εξετάζουν τα δεδομένα, μια και η ΑΕΚ φέρεται πως αξιώνει 23.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία, με τον παίκτη να θέλει 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο για συμβόλαιο.

Από την πλευρά της η Ένωση δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο πώλησης, αρκεί βέβαια να ικανοποιηθεί οικονομικά, τη στιγμή που στην περίπτωση που τελικά προχωρήσει το deal για τον διεθνή άσο, στα ταμεία της ΠΑΕ θα καταλήξει το 60% του ποσού, αφού το υπόλοιπο ανήκει στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, απ’ όπου αποκτήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία από την ΑΕΚ.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή