Super League: Η ανάλυση Λανουά για Λεβαδειακός-ΑΕΚ και Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

Super League: Κανένα σοβαρό διαιτητικό λάθος δεν βρήκε ο Στεφάν Λανουά στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 3ης αγωνιστικής.
Τις επίμαχες φάσεις της 3ης αγωνιστικής ανέλυσε ο Γάλλος αρχιδιαιτητής
EUROKINISSI

Ο Γάλλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ προχώρησε στην καθιερωμένη ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 3ης αγωνιστικής της Super League και στάθηκε στις φάσεις που σήκωσαν έντονη συζήτηση στις αναμετρήσεις Λεβαδειακός-ΑΕΚ και Ατρόμητος-ΠΑΟΚ.

Αρχικά, ο Στεφάν Λανουά εξήγησε τον λόγο που ακυρώθηκε το τέρμα που σημείωσε ο Άρης στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, υποστηρίζοντας πως ήταν σωστή η απόφαση να μην καταλογιστεί το τέρμα του Ζαμόρα, μια και ο άσος των «κίτρινων» βρήκε τη μπάλα με το χέρι και κατέληξε στα δίχτυα.

Στην συνέχεια, στάθηκε στην απόφαση για μη καταλογισμό πέναλτι στο χέρι του Μουκουντί στον αγώνα της Λιβαδειάς τονίζοντας πως η μπάλα έχει βρει πρώτα στον μηρό του αμυντικού της ΑΕΚ και στην συνέχεια το χέρι του βρίσκεται σε φυσιολογική θέση.

Τέλος, χαρακτήρισε σωστή την απόφαση για ακύρωση του γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφού προηγήθηκε φάουλ του Μπάμπα και εξήγησε την απόφαση του διαιτητή να μην γυρίσει πίσω τη φάση στο πέναλτι που πήρε η ομάδα των Δυτικών προαστίων της Αθήνας.

Δείτε την ανάλυσή του:

Σχετικές ειδήσεις